Rena βιοτοπικο για Δισκους
18 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις:1.50Χ50Χ70
Όγκος:525 λίτρα Καθαρό:450 λίτρα Ψάρια / Άλλα είδη:7 δισκοι εκτροφης , 4 Mesonauta Festivus,3 Corydoras Sterbai (είναι στο προγραμμα να μπουν αλλα 7 ) Διακοσμητικά υλικά:25 κιλα λευκή αμμος (decoline carat 6 ) - 6 κιλα ριζες Red moor wood -5 λευκες πετρες - ελαχιστη πιστια στην επιφανεια Φόντο:ανοιχτο μπλε χαρτονι ( 3 φυλλα ) Φωτισμός:2χ36w Sylvania Διάρκεια φωτισμού:8-9 ωρες Φιλτράρισμα:2 εξωτερικα φιλτρα ( eheim 2213 + eheim 2217 γεματα σιποραξ ) Θερμοστάτης:2 χ eheim Jageg 200w ( είναι στο προγραμμα ενας 600αρης τιτανιου μαζι με κοντρολλερ ) Παροχή αέρα:Νw3 αεραντλια Παράμετροι: pH:6,4 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: 30% ανα 7 μερες (Α/Ο + Discus Trace ) Θερμοκρασία:29.2 |
10 Συνημμένο(α)
συνεχεια ....
|
μολις τωρα το διαβαζα και στο gd ..ωραιο ενυδρειακι..μερικες ριζουλες ακομα ισως ειναι must ..
|
ποσο κοστησε το ενυδρειο ???????
|
Παράθεση:
Osmosis Aquariums Concepts Περικλέους 45 - 121 37 - Περιστέρι Τηλ.: (+30) 210 50 277 10 Fax: (+30) 210 50 277 88 |
1300 ευρω
εχει και βαση η μονο η γυαλα ??????? |
πολύ όμορφο. από κοντά φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιό εντυποσιακό.
|
Πολυ ομορφο , να τα χαίρεσαι τα δισκοπουλα, μονο.... καμια ριζα ακομη για πιο πολλες κρυψωνες, και... το 2213 ειναι λιγο μικρο για 450 λιτρα, θα προτιμούσα να εβαζες ακομα ενα 2217 , η μπορεις να πας σε καπιο φιλτρο με αρκετα μεγαλο καδο (πχ Tetratec EX1200 με 12 λιτρα καδο), γενικώς να αυξήσεις το βιολογικο σου υλικο.
|
Να τα χαιρεσαι.φουλ βιολογια χριαζεσε σιγουρα.
|
4 Συνημμένο(α)
Μετα απο σχεδον 2 μηνες αλλαξαν αρκετα πραγματα μεσα και εξω απο το ενυδρειο ,
* Εφυγαν ολοι οι δισκοι και στη θεση τους μπηκαν 12 red scribbelt απο Stendker *Εφυγαν τα 4 mesonauta Festivus *Εφυγαν οι πετρες ( τις πηρε η γυναικα για το κηπο ) :p *Εφυγαν οι 200αριδες θερμοστατες και μπηκε ενας 300αρις *Μπηκε αλλο ενα 2217 σε σειρα , οποτε απο φιλτρανση ειμαι τωρα με 2 χ 2217 και ενα 2213 , το σιποραξ μοιραστηκε και μπηκαν μεσα στα φιλτρα 80 αστερια της Api . * Στη θεση της αεροπετρας μπηκε ενα diffuser Eheim *Αλλαξα τη θεση των ξυλων ετσι ωστε να υπαρχουν αρκετες κρυψωνες για τα μικρα . *Αλλαξε ο φωτισμος ( απο 2 χ 36 ) που ηταν το φωτιστικο του ενυδρειου μπηκε ενα ballast με στεγανα ακροφυσια της Arcadia με μια λαμπα 36 w ετσι ωστε να εχω οσο λιγοτερο φωτισμο μεσα στο ενυδρειο και τελος μπηκε ενα κοπαδι απο καρδιναλιους ετσι για να βλεπω λιγο κινηση περα δωθε :p |
ωραίο είναι αλλά όπως σου έχω πεί θα είναι καλύτερα αν μπούν τα ξύλα στις 2 άκρες . Βέβαια τώρα να μην το πειράξεις να περιμένεις κανά 3μηνο να πάρουν τα πάνω τους και μετά . Τώρα τα βολεύει έτσι ;)
|
Παράθεση:
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!
|
αμα ομορφιες μπραβο
|
Πολυ ομορφο!! :p
Θα συμφωνησω με τον Χρηστο!! ;) |
ας τα πουμε εδω
με τοσα ψαρια σε ενα ενυδρειο 450 λιτρα με μια αλλαγη την εβδομαδα χωρις φυτα πως κρατας no3 στο 5 με 10 ταισματα τη μερα ??????? |
Παράθεση:
Ισως να ειμαι τυχερος ;) Κανω και αποστολες δειγματος νερου και εκτος Αττικης :) H ελα να κερασω καφε να μετρησεις :D |
με τη τεστ μετρας ?
για κοιταξετο |
Παράθεση:
no3 api nh3 tropic marin po4 salifert ph ( api , sera , tropic marin ) θα ριξω μια ματια τη πεμπτη που ρεπαρω :) |
Πολυ όμορφο και ενδιαφέρον το θηρίο σου!
Για τα ψάρια τι να πω...μεγάλη αδυναμία! Με το καλό να τα δούμε γομαράκια :) υγ. καπου λες για καρδινάλιους...εγω γιατι βλεπω αρλεκίνους;;; |
Παράθεση:
Σωστοςςςςςς Τωρα το προσεξα οτι εχω γραψει @#$$@# Ευχαριστω για την διορθωση ;) και για τα καλα σχολια ;) |
μπραβο πολυ ωραιο και πολυ ωραιοι δισκοι..!:smt041 τι χρωματα ειναι αυτα!:p
|
Πολύ ωραίο φίλε. Τα δισκάκια super. Όταν ξεμπλέξεις και τα ξύλα θα δείξει ακόμα καλύτερο...
|
Πολυ ομορφα ... :p
Δειχνουν να προσαρμοστηκαν!!! :smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board