θελω καμια ιδεα για ψαρια σκληρου νερου μεγαλουτσικα
για σας παιδια θελω καμια ιδεα να μου πειτε ψαχνω ψαρια για σκληρο νερο
ενυδρειο καμια 200-300 λιτρα θελω να ειναι μεγαλουτσικα σε μεγεθος πειτε καμια ιδεα και κολλησα ετοιμαζομαστε να φτιαξουμε με εναν φιλο ενα ενυδρειο βασικα του αρεσουν τα σκαλαρια και οι δισκοι αλλα δεν θελει να μπλεξει με α ο ακομα α μην σας περιοριζουν τα λιτρα και παραπανω να θελει ειναι τζαμας :grin::grin: οποτε ριχτε καμια ιδεα |
Ας δει ποιά του αρέσουν και το συζητάμε
http://www.cichlid-forum.com/article...us_gallery.php |
ζωοτοκα black moly,sailfin molly,marble molly,xiphophorus helleri,και αν θες να ξεφυγεις απο ..κρυου νερου white clowd minnow κιχλιδες αφρικης τι αλλα.
|
Εγώ θα πρότεινα λίμνη Τανγκανίκα,
πετρόψαρα και κοχυλόψαρα... |
αφρικανες λες κι εσυ
κι εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ποιες ???? εχει μερικες ειναι πολυ μικροσκοπικες σε 150 λιτρα μια λαμπιντο μια κιτρινοπι με καφε η μαυρεσ ριγες δε θημαμε και κατι μπλε με μαυρες ριγες αλλα παρα ειναι επιθετηκες |
ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΚΑΡΩΝΕΙΣ??????
:p:p:p ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΙΣ!!!!!!!! :smt041:smt041 |
Χρυσοψαρα?
|
οχι χρυσοψαρα
ασε samian εχω μπλεξει οποιος θελει ενυδρειο σε μενα ερχετε ελα κυριακη να παμε στο θωδορα εχει μεγαλη ανακενηση |
Παράθεση:
|
αυτο το παιδι μας εσωσε απο πολλα λεφτα
να ειναι καλα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο μενα |
και κενρτρικη αμερικη μπορει , βεβαια προσοχη στο ειδος γατι τα περισσοτερα απο εκει θελουν παραπανω λιτρα
|
Haps αλλά πάμε για μεγάλο και μακρύ ενυδρείο.
Μερικά παραδείγματα : Dimidiochromis compressiceps Champsochromis caeruleus Sciaenochromis ahli Nimbochromis linni |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board