Πρωταρης
2 Συνημμένο(α)
Πανω που ειχα σχεδον ετοιμο το κυβο για να το στειλω το μαιο στο διαγωνισμο φυτεμενου , ενα ευχαριστο γεγονος ηρθε για να μου ''χαλασει '' τα σχεδια .....
Θα δω πως θα πανε τα πραγματα και αν χρειαστει θα χαλασω το κυβο να τον κανω γεννηστρα ;) |
:smt041:smt041:smt041
Καλως τα δεχτηκες!! :p Welcome to the club!! |
μπράβο φίλε ...:smt041
μου θυμίζει τα ψάρια ενός γνωστού...αλλά με άλλο nick :D |
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
μετα απο 27 ωρες ,,,,
|
ο αγνωστος μπατμαν ξαναχτυπα....
καλος τα δεχθηκες και ευχομαι να πανε ολα καλα... :smt041:smt041:smt041 |
τανασηηηηη
Ευχαριστω ρε φιλε ;) η νυχτα θα ειναι γεματη με σασπενς ...... |
Παράθεση:
με το καλο... |
4 Συνημμένο(α)
37 ωρες μετα ....
εχουν εμφανιστει 11 ασπρα αυγα σε διαστημα 8 ωρων ( απο το βραδυ μεχρι τωρα δηλαδη ) , οι γονεις ειναι και οι 2 κοντα στα αυγα , το υπολοιπο κοπαδι εχει απομονωθει |
:smt041Όμορφα ψάρια.
Καλή επιτυχία φίλε! |
3 Συνημμένο(α)
42 ωρες μετα τα λευκα αυγα εχουν φαγωθει απο τους γονεις και εχουν μεινει μονο 3-4 λευκα ...
|
για οποιν του αρεσει το οφθαλμολουτρο εβαλα τη καμερουλα να παιζει μπαλα
http://www.livestream.com/geosid |
3 Συνημμένο(α)
49 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΥΡΕΣ.....
|
2 Συνημμένο(α)
4 μερες μετα τη γεννα
στο διαστημα αυτο μεταφερθηκαν γονεις και μικρα απο το κυριο ενυδρειο σε γεννηστρα . οι γονεις μολις τελειωσαν τη μεταφορα των μικρων απο το σφουγγαρι οπου ηταν κολλημενα μιαμιση μερα στο μπροστινο τζαμι της γεννηστρας , ηταν μια καλη ευκαιρια να μετρησω τα μωρα .... Κυριοι εχουμε 32 ουριτσες ζωηρουλες :) |
Αυτα ειναι ψαρια οχι σαν τη δικη μου που μου τα κρυβει παντα!!! :smt041:smt041
|
Να σου ζησουν:smt041:smt041
|
κάτι κάνεις μικρε ;)
|
ενα βιντεακι απο την ημερα της γεννας εως σημερα το μεσημερι
Υ.Γ βγηκε μεγαλο το βιντεο και λιγος ο ηχος αλλα δεν πειραζει :p |
φοβερο τοπικ μπραβο σου καλη συνεχεια!!!!!!!!
|
Απίστευτα ψάρια οι δίσκοι...
Κρυφοί πόθοι...! Να σου ζήσουν! |
6 μερες μετα.....
|
Καλα παει!! :smt041:smt041:smt041
Να σου ζησουν οι μπομπιρες!! :p |
8 Συνημμένο(α)
7 μερες μετα τη γεννηση ....
οι γονεις τρωνε κανονικα , αλλαγες 40-50% καθημερινες μονο με νερο α/ο , εχω προσεξει οτι ολα τα μικρα κολανε πανω στον snakeskin (μιας και ειναι και ποιο σκουρος ) και με εξαιρεσεις μερικες φορες που βλεπω 3-4 μικρα πανω στο pigeon και αυτο κατω απο το θωρακικο πτερυγιο η κοντα στα κοιλιακα πτερυγια , λιγο προσοχη θελει με το σκουπισμα αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα καποια απωλεια , στην παρουσια της σκουπας δεν υπαρχει καποια επιθετικοτητα καθε αλλο θα ελεγα οτι υπαρχει μια ''περιεργεια'' . τα μικρα δεν εχω καταφερει να τα μετρησω με ακριβεια μιας κουνιουνται και ειναι μισα απο εδω και μισα απο εκει , παντως ειναι 25+ . |
Πω πω ομορφιές! Να σου ζήσουν τα μικρούλια φίε μου
|
7 Συνημμένο(α)
8 μερες μετα τη γεννηση ....
(εαν καποιος εχει μηχανη με μεγαλυτερο φακο απο 18-55 θα του ειμουν υποχρεος εαν ερχοταν να τραβηξουμε μερικες φωτο τα μικρα για προσωπικο μου αρχειο ) |
:smt041:smt041
Ομορφιες!!! :p |
1 Συνημμένο(α)
10 μερες μετα....
|
Παράθεση:
|
Εισαι σε κρισημο σημειο ... απο εδω και περα αν δει ο πατερας ή η μητερα οτι ειναι πολυ λιγα τα μικρα μπορει να τα φανε και να πανε σε αλλη γεννα! Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα η φυση παντα προσπαθει να "σπρωξει" τα ζωα στο να γινει η σιγουρη διαιωνιση του ειδους! Ετσι αν χασουν λιγα μικρα και κανουν ακομα πιο πολλα ... τοτε εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ζησουν παραπανω μικρα!
Προσεχε τα λοιπον ... ;) Αρχισε σιγα σιγα ... να δινεις ζωντανη αρτεμια! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board