Aπο που μας έρχονται οι μονομαχοι
|
Δεν το παίζει όμως, γιατί??
|
Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο, ευχαριστούμε :)
|
Παράθεση:
http://www.aquanet.tv/Video/150 |
Κανονικά το παίζει και σε μένα..
Καταπληκτικό και αυτό το βίντεο... Αυτα τα καημένα όμως τα ζωντανά πρέπει να τρώνε τη μεγαλύτερη ταλαιπώρια από οποιοδήποτε άλλο ενυδρειακό είδος από τον άνθρωπο... |
Kαι σε μένα δεν παίζει...
Δεν μπορεί καν να μπει στο site..:(:mad::mad: |
Παράθεση:
Ευχαριστούμε πάντως |
kalaxan και Σεραφείμ με τι brownser μπαίνετε?
|
πολύ καλό.
|
Και μετά λέμε για τα πετσοπ....:D:D:D:D:D
Μονο που δε τα μαστιγώνουν! |
Πω,πω ούτε πατάτες να ήταν βρε παιδί μου.Αλλά όταν γίνετε αναπαραγωγή με σκοπό το κέρδος αυτά γίνοντε :smt009
|
φοβερό βίντεο
|
πω ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα..:rolleyes:
πηγα ταιλανδη προπερσυ..αμα ειχα αρχησει να ασχολουμε με τα ενυδρεια και ηξερα ποσα ψαρια εχει εκει οη μερα στα μαγαζια για ψαρια θα ετρεχα..! |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Φοβερο βιντεο. Κριμα που δεν καταλαβαινω γερμανικα να ακουσω τι λεει ο αφηγητής. Παρ ολα αυτα, καταπληκτικο να ξερουμε πως ερχονται σ' εμας.. Αυτα τα ψαρια αξιζουν πραγματικα καλύτερη μεταχειριση :(. Βεβαια κι αυτοι οι αμοιροι βγαζουν ...τα ψιχουλα του ψωμιου τους (γιατι σας διαδεβαιω οτι δουλευουν για πενταροδεκαρες) απο τα ψαρακια αυτα.. :(
|
Αυτοματη αναπληρωση....4:10 4:15 AXAXXAXAXAXAX
------------------------- Αν ειναι δυνατον κοιταξτε τι κανουν οι αργοσχολει οι ανθρωποι....4:20 |
Πολύ ενδιαφέρον. Και από ατα πιό σημαντικά η αναφορά οτι μπορεί και επιβιώνει στην βόρεια Ταϊλάνδη σε πολύ χαμηλές για τροπικά ψάρια θερμοκρασίες, η οποία ανατρέπει πολλές απόλυτες απόψεις. Η ερώτηση του ρεπορτάζ: "Είναι τα betta splendens ψάρια κρύου νερού;"
|
Η ανθεκτικότητα δεν είναι πάντα πρωτέρημα... Κάτι ξέρουν οι δίσκοι και το πάιζουν δύσκολοι...
@nikosm1: Στο τέλος μίλησε για θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς τη νύχτα! Πραγματικά εκπληκτικό... |
Chemical mac, αν και αυτός της φωτο δεν είναι δικός μου απλός μου άρεσε και τον έβαλα στο avatar και οι δυο που έχω συντροφιά μάλλον πρέπει να έφτασαν σε εμένα με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν ήξερα πως γίνετε και με ξένησε το όλλο θέμα.:smt120
|
Plakat for ever!!!!!
|
Παράθεση:
Τρομερό το βίντεο Και τι μου θύμησε...... πριν 14 χρόνια..... |
Πολυ ωραιο και σοκαριστικο video.
|
:smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
-------------------------
η απογοήτευση του εμότικον οφείλετε στο βίντεο που είδες ή στις χελώνες που κρατάς εδώ και 2 χρόνια σε πλαστική χεωνέρια 40 εκατοστών; :cool:[/QUOTE] Δεν τις εχω ακομη εκει!!!Με το που μπηκα στο σιτε,καταλαβα το λαθος μου και πεταξα αμεσως την χελωνιερα και αγορασα ενα ενυδρειο...:( Μετανιωσα αλλα δεν μπορω να αλλαξω το παρελθον,αλλα τουλαχιστον μπορω να αλλαξω το μελλον!!!! ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board