ζητηση απο e-bay
υπαρχει κανεις ρε παιδια που να μπορει να παρει το ενα λογω σετ απο το e-bay για μενα και μετα οταν ερθει να τα βρουμε απο κοντα?δεν σκαμπαζω απο αυτα καθολου!πλιζζζζ!
:smt088:smt022:cry: http://global.ebay.com/API_Freshwate...384283314/item |
Παράθεση:
http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=en |
α ναι?εγω νομιζω 16 με τα μεταφορικα!
τοσα πολλα πανε τα μεταφορικα?:confused: |
Παράθεση:
εχει το προιον και Έξοδα αποστολής: £ 15.00- Ελλάδα (Περίπου € 16,73) Τα επιπλέον έξοδα που σχετίζονται με τους τελωνειακούς δασμούς ή/και φόρους δεν περιλαμβάνονται. |
οποτε καπου στα 35 παει..και το αλλο ειναι απο θεσσαλονικη οποτε παλι κατι μεταφορικα θα πληρωσω ασε που ουτε απο εκει ξερω πως τα κανω γιατι πρεπει να φτιαξεις ενα τραπεζικο για να βαλεις τα λεφτα νομιζω..
|
Παράθεση:
|
με αντικαταβολη νομιζω ειναι μονο με κουριερ..κατσε να το ψαξω..
κατι λεει για tax +7,90.. ------------------------- Έξοδα αποστολής: £ 15.00 μολις ειδα οτι αυτο ειναι δολαριο και οχι ευρω οποτε καπου στα 10 ειναι τα μεταφορικα! |
$ = δολλάριο
£ = λίρα :smt020 |
τελικα τι να κανω?προθημοποιειται κανεις?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Γιαννακη τα βιαζεσαι?
|
Παράθεση:
Απλά να μην μένουμε με λάθος εντυπώσεις. ;) |
yannakis αν δε τα βιάζεσαι κατα 90% θα παρω για μενα ενα αυτές τις μέρες.. αν είναι να παραγγείλω και για σενα και να μοιραστούμε τα μεταφορικα..
|
παιδια οχι δεν τα βιαζομαι αλλα καλο ειναι να τα εχω γιατι σιγα σιγα θα ξεκινησω το 90λιτρο και θελω να τα χω ολα και οχι να ξεκινησω οπως στην αρχη που δεν ηξερα και δεν ειχα τιποτα!stred αμε!ετσι θα μοιραστουν και τα μεταφορικα και θα παει πιο φτηνα:D
------------------------- Παράθεση:
ο καθενας το βλεπει απο την δικια του οπτικη γωνια:rolleyes: |
Παράθεση:
ωραία! αφου δε τα βιάζεσαι μάλλον θα τα παραγγείλω παρασκευη.. θελω να τσεκαρω μηπως εχει και τίποτα αλλο ενδιαφέρον ο πωλητης αυτός. αν αλλάξει κάτι στείλε μου μύνημα μεχρι παρασκευη μεσημερι.. οταν γινει η παραγγελία θα σου στείλω |
κοιτα εγω την επομενη βδομαδα παω για ενα τριημερο κρητη για το καρναβαλι(επιτελους και λιγο να ξεφυγω απο την δουλεια!!:smt041:smt041:smt041)
οποτε αν ερθουν και εγω δεν εχω γυρισει ακομα θα ερθω με το που επιστρεψω! (λετε να εχει κελυφη το e-bay?:grin::grin:) |
Παράθεση:
φανταζομαι πως θα κανουν καμια 10αρια μερες! |
ευχαριστω!!!!
εγω τριτη πρωι μετα την καθαρα δευτερα θα ειμαι πισω,οποτε σιγα μην εχουν ερθει ακομα..:smt020 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board