Κοπή της πίτας για το 2010 - Αθήνα
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου του 2010 και ώρα 18.00! Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Μ.Αλεξάνδρου 47, Κορυδαλλός, δίπλα στην πλατεία Μέμου).
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λαχειοφόρος! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω καταστήματα για την υποστήριξη και για τις προσφορές τους στην εκδήλωση μας : ΑΒΥΣΣΟΣ Αnimal Station nemoworld.gr Osmosis Aquarium Concepts Ro-man.gr Water Waves |
:cool:
|
:smt041:smt041:smt041
|
μπραβο παιδια!! ευχομαι να περασετε ομορφα....
εσυ Πανουλη ποια πιτα θα τιμησεις?? |
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
Ελα να είμαστε πολλοί |
Παράθεση:
και καταλαβενεις... |
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041
|
:p:p:p:p
Ωραια!! Πιτα!! :smt020:smt020 |
καλα να περασετε παιδια δυστηχως φετος θα σπασω την παραδοση και δεν θα ρθω αφου μετακομιζω πισω στην καλαματα ελπιζω να περασετε ομρφα!!!
|
Μια υπενθύμιση...:rolleyes:
|
Θα ειμαι εκει :smt031 ειδα ονειρο σημαδιακο οτι θα (ξανα)κερδισω το φλουρι :D:p:D
|
κανε στην ακρη Αλεξανδρε...το αθηναϊκο φλουρι φετος λεω να το παρω εγω...:D
|
Στη μπάντα ρεεεε, δικό μου το φλουρί. :rolleyes:
|
προσεξτε τον halva...
ειναι κομπιναδορος.....:D |
Εσύ μην μιλάς, γιατί ξέρεις τι θα σου πάρω από τα χέρια :) :) :)
|
Παράθεση:
|
Ρε τον χαλβαδουκο τον φιλο μου......
Καλο παιδι...Παντα το ελεγα εγω...... |
Αχα νάτος και ο άλλος, τι λες για μία βουτιά στον ισθμό ;
|
μπα μια χαρα ηταν ο Πατραικος τοτε!
ειναι η σειρα του αλλου τωρα!:D:D:D:D |
...αν και φετος το ειχα σιγουρο οτι θα κατεβαινα για την κοπη κι οχι μονο :D,οι αλλαγες στα ωραρια στην εργασια μου τελικα με αναγκαζουν να μη μπορω....:(
Καλα να περασετε λοιπον... και 'συ Πανο με το καλο να φερεις το επαθλο στα βορεια....;) |
και σε περιπτωση που δεν το τυχει κανενας...:smt102:smt102:smt102
|
Θα σε μαστιγώσουμε που λέει και ο Χάρης-Σάμος :)
|
Ετοιμαζω τα μαστιγια!! Θα εχει για ολους!! :p:D
|
εγω θελω αυτο... http://members.ozemail.com.au/~welmat/cougarmhw.jpg χαχαχα>(υπερβολες αφου ολοι ξερουμε ποιος θα τυχει το φλουρι...)
|
Τελικα παιδια θα ερθω και εγω στην κοπη της πιτας.
Αν φυσικα επαρκει η βενζινη ,οπως λεει κ ο halvas.:( Λοιπον παιδια εχω πολλα μικρα Ancistrus sp3 μεγεθους 2-4 εκατοστα. Οποιος θελει ας μου στειλει pm τωρα που θα ανεβω αθηνα να του φερω. Επισης,ζηταω αν εχει κανεις(ισως ο συλλογος????) καλλιεργεια δαφνιες ετσι ωστε να ταιζω ζωντανη τροφη τα ψαρακια μου. |
Καποιοι πρεπει να εχουν, raven? fishme? dimis?
|
Δυστηχως δεν μου αντεξαν το καλοκαιρι οι δαφνιες ... ουτε του raven!! Μαλλον η θερμοκρασια .. :rolleyes:
|
εεεερρρχχοοοοομμααααιιιιιιιιιιιιι!!!!!:smt041
πω πω ποσους εχω να γνωρισω απο κοντα!!! :p:p:p Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board