ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ - BUDGET
Καλημεριζω την παρεα .Θα ηθελα να μοιραστω τις ανυσηχιες - ερωτησεις μου μαζι σας. Η επιλογη του πρωτου μου ενυδρειου φανταζει Γολγοθας ( και που ειμαι ακομα ε ?) . Ετσι οπως εχω δει φωτος το υπολογιζω να ειναι απο 120 - 200 L . Απο εκει και περα τι να προσεξω σε περιπτωση που παρω καποιο μεταχειρισμενο , παιζει ρολο ποσο καιρο λειτουργει απο εγγυησεις υπαρχει θεμα , πιθανα σημεις φθορας κτλ .
Σαφως υπαρχει και θεμα με το budget οποτε θελω 1 συνολο αρχαριου σε πρωτη φαση με οχι πολλες απαιτησεις . Ευχαριστω προκαταβολικα . :smt020 |
Παράθεση:
καλημερα φιλε αυτο το εχεις δει? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36940 |
Παράθεση:
Επισης ειμαι λιγο διστακτικος σχετικα με την ποιοτητα των ενυδρειων τους και λιγο δισταζω .... |
Παράθεση:
εγω παντως που το πηρα και σκεφτομαι να το κρατησω ενα εναμιση χρονο ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα και τις κολλησεις του.. |
Ποιοτικα ειναι αρκετα καλα ενυδρεια ..αν σκεφτεις και ποσο φθηνα ειναι.. βεβαια ο εξοπλισμος του δεν ειναι και ο καλυτερος ( φιλτροκουτο -φωτα ) .τα φωτα τα φτιαχνεις οπως θελεις ευκολα με πατεντες και φιλτρο αν εχεις χαμηλη ιχθιοφορτιση και χαμηλες απαιτησεις σε ψαρια δεν θελει αλλαγη..αν αργοτερα ανεβουν οι απαιτησεις σ παιρνεις και ενα εξωτερικο φιλτρο και θα εισαι μια χαρα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board