300 λιτρα full planted
2 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:121*51*62 Όγκος:300 l Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά: Ψάρια / Άλλα είδη:botia,sae,τιγρακια,rasbora espei,cherry barbs Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:4*54 watt Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση:γενικο λιπασμα dennerle Παροχή CO2:80 φυσ/λ Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες:ευχαριστω για την αμεριστη βοηθεια τους andreas213 & chrisx.το ενυδρειο τρεχει απο 13 δεκεμβριου 2009 Φωτογραφία: υ.γ εκφραστειτε ελευθερα.ευχαριστω εκ των προτερων |
Καλως ηρθες!!! :p
Πολυ ομορφο ενυδρειο!!! :smt041:smt041 Οπως παντα εχω ενστασεις με την ψαροσυνθεση ... αλλα ... σαν aquascape ειναι πολυ ομορφο!!! |
κουκλι κουκλι:smt041:smt041
|
Πάρα πολύ όμορφο φίλε μου!!!
Θα ήθελα μόνο να έχει περισσότερα φυτά στην δεξιά γωνία ώστε να κρύβεται τελείως το εσωτερικό ή ακόμα καλύτερα να το βγάλεις και να το αντικαταστήσεις με ένα εξωτερικό! Ενδεχομένως κάποιο κόκκινο φυτό να έκανε τη διαφορά! Δοκίμασε να βάλεις και καμιά γαριδούλα μέσα!!! Καλή συνέχεια! |
πάρα πολύ καλό. το χει το άθλημα η αρτα.
|
πανεμορφο ενυδρειο!!!:p
|
Πολύ όμορφο!!
|
Υπέροχο, πολύ μ' αρέσει. Αν κρυφτεί και το φίλτρο δεξιά, θα είναι σούπερ.
|
Πολύ ομορφο το ενυδρείο σου Κώστα και με προοπτικές.Η μόνη παρατήρηση μου είναι στο οτι με ΚΗ 9 έχεις PH 6,5 το οποίο νομίζω οτι μας δίνει κάπως υπερβολική ποσότητα CO2.
|
μπραβο ρε κωστα κουκλα ειναι το καμαρι σου:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041.απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφο.οσο για το aquascape θα το βρει το δρομο του σιγα σιγα.εξαλλου αρχη ειναι ακομα.θα τα πουμε και απο κοντα.
|
...πολύ καλό φίλε μπράβο...
βλέποντας την παρουσίαση κατευθείαν είδα τις 2 φωτο και αμέσως γύρισα επάνω να δώ πόσα ενυδρεία έχεις.. Αν έστησες έτσι το πρώτο σου ενυδρείο έχεις...ταλέντο!.. |
...υπεροχο ενυδρειο...!
:smt041:smt041:smt041 |
πολυ ομορφο μπραβο κωστα
|
Ένας παράδεισος!!!:)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board