ποσο καιει?
πωσ υπολογιζουμε ποσο καιει το ενυδρειο σε watt
|
τι εννοεις να καει?τον θερμοστατη εννοεις?
|
εχω μια σελιδα απο exel που κανει υπολογισμους κοστους
αν θες να στην στειλω |
Παράθεση:
|
αααα εννοεις ρευμα.....χμμ ενδιαφερον !!!αν μπορεις στειλτην μου ή βαλε καποιο λινκ :)
|
Παράθεση:
Ευχαριστώ. |
seleykos εάν θές στείλέ μου την, για να την ανεβάσω στο rapidshare.com , ώστε ο καθένας να μπορεί να την κατεβάσει!;)
|
δεν το εχω σε διευθυνση
αλλα σε αρχειο excel οποτε η θα μου δωσετε τα μαιλ σας η να μου πειτε πως θα τοι βαλω σε διευθυνση |
εννοει για ολα ,φιλτρα λαμπες θερμοστατες
|
Καλύτερα να την ανεβάσεις για να μη σε πρήζουμε με πμ.
Ευχαριστούμε. |
ναι για ολα εχει απλα θελω μαιλ γιατι η φορμα της αποστολης μυνηματος απο εδω δεν εχει συνημενα (εκτως αν δεν το προσεξα)
Παράθεση:
|
Στείλτο εδώ aggelos_msn@hotmail.com και θα το ανεβάσω εγώ, ώστε όλοι να μπορούν να το κατεβάσουν!
|
στο εστειλα
|
Ορίστε. Απλά πάτε εδώ
http://rapidshare.com/files/33720870...lator.xls.html Πατάτε το Free User και στην συνέχεια το Download και απλά το κατεβάζετε!;) |
Παράθεση:
Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. |
Πολύ ωραίο!
Δουλεύει μια χαρά. |
σε μενα παλι δεν κατεβαινει...:mad::(
|
Καλά δεν μπορεί κάποιος σας να το ανεβάσει εδώ ;
Ζιπαρισμένο σας επιτρέπεται μέχρι 4,7ΜΒ υπεραρκετά νομίζω :) |
1 Συνημμένο(α)
αυτο μηπως βοηθαει?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board