Μετα απο 4 χρονια.....
4 Συνημμένο(α)
Ανεβαζω καποιες εικονες απο το REEF μου..:grin::grin::grin:
|
catalaphylia ε! το αγαπημένο μου κοράλι, σύντομα περιμένω να βάλω και εγώ μία , όπως επίσης και η euphylia ..super μπραβο ρε φίλε
|
Παράθεση:
|
Πολυ ωραιο :p
:smt041:smt041 |
Πανεμορφο και εντυπωσιακο.
Δωσε μας καμια πληροφορια παραπανω για εξοπλισμο,λιτρα κλπ... |
Παράθεση:
σκιμμερ aqua medic tubroflotor multi sl 1000 (2500 λτ κυκλοφορια)νομιζω :p κυκλοφορητες : tunze 6080 turbelle stream (8500 λτ) 2*AquaBee Universal-Pumpe UP 2000 (2*2000lt) φιλτρο: (σφουγγαρια+χημικο) εσωτερικο juwel φωτα: φωτιστικο arcadia 2*39w 11000k φωτιστικο glo 2*39w (Arcadia Marine Blue Actinic T5) περιπου 50 κιλα ζωντανος βραχος και καμποσες τραγανες χαμηλα πειπου 30 κιλα ζωντανη αμμος |
gia sou re niko...aneli3h :D..tha ta poume apo konta..
|
Παράθεση:
ποιος ειναι ???:smt052 |
:smt041:smt041Πολύ όμορφο φίλε μου , αν είχα περισσότερο χρόνο μπορεί να το επιχειρούσα κι εγω.
|
Παράθεση:
Εγώ έχω ένα 250 λίτρα και είχα μια Κoralia 4 (4600 λιτρα/ωρα) ή οποία είναι μισή από την Tunze 6080 και μου φαινόταν υπερβολική. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υ.Γ. By the way που λένε και οι άγγλοι πολύ ωραίο το reef σου.... Φιλικά Λεωνίδας |
Λεωνιδα εγω οπως βλεπεις την εχω βαλει να χτυπαιει γλυφοντας στο τζαμι .Επειδη το reff το ετρεχα κανα χρονο χωρις την tunze μολις την εβαλα μεσα ειδα μεγαλη διαφορα...Επισης αλλαξα και εβαλα και μεγαλυτερο skimmer.
Τωρα απο οτι εχω καταλαβει πολλα κοραλια θελουν κυκλοφορια νερου αλλα χωρις να τα χτυπαει....Επισης εχω βαλει τους κυκλοφορητες ετσι ωστε το ρευμα να κανει εναν κυκλο μεσα στο ενυδρειο. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board