συμπεριφορα μονομαχου
γεια σας αγαπητα μελη!
εχω μια απορια! σας εχει τυχει ο μονομαχος σας να μην τρωει μπροστα σας?το λεω γιατι οποτε ριχνω τροφη καποια λιγα πραγματα τα τρωει και μετα τα φτυνει:confused: αλλα πολλα που μενουν αν κοιταξω μετα απο καμποση ωρα-ωρες δεν υπαρχει τιποτα! υποθετω οτι τρωει ετσι?..κατα τα αλλα ειναι ενεργητικοτατος μας κανει ολο μαγκιες!:p |
αστον να τρωει οσο θελει μη βλεπεις οτι δε τρωει και τον ταιζεις
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο ?? βαλε καμια γαριδα η σαλιγκαρι να τρωει αυτα που περισευουν .. αμα ειναι λιγα τα λιτρα να μη βαλεις :grin::grin: α και τιμες νερου παρακαλω ?? |
Παράθεση:
σαλιγκαρια θα εχω μαλλον την κυριακη ειχα μεσα 2 γαριδες αλλα η μια "ζεματιστηκε" και την βρηκα σημερα κοκκινισμενη και :smt051.. τιμες νερου απο βδομαδα που θα φερει τεστ ο πετσοπας... οποτε να μην ανυσηχω ε? |
ζεματιστηκε ?????????????????????:smt120:smt120:smt120:smt120: smt120
|
Παράθεση:
αφου οταν την πηρα ηταν σχεδον διαφανες και το αλλο πρωι ηταν κοκκινη... χωρις φυσικα πληγες η κατι.. η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 27.. λες να φταει αυτο? |
Παράθεση:
οχι κατι αλλο φταιει |
Ωρε σε εμενα χλαπακιαζε χωρις προβλημα μπροστα μου και μου το επαιζε και μαγκας απο πανω!! Σου ειπα να δοκιμασεις τους κοκκινους κοκκους εφαγε??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τι να φταει..:confused: το αλλο το παραξενο?? η πρωτη γαριδα βρεθηκε κοντα στο φιλτρο(στο σωληνακι κοντα που βγαζει το νερο) κολλημενη κοκκινη και νεκρη... πριν απο λιγο στο ιδιο ακριβως σημειο βρεθηκε και η αλλη κολλημενη παλι (οχι κοκκινη).. τι συμβαινει???:confused::confused::confused::confuse d: ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
μετα παλι φτουυυ:confused::confused: |
οταν ερθεις παρε νερο απο το ενυδρειο ... να το τεσταρουμε εδω ... χωρις μετρησεις ειναι σαν να μη ξερουμε τιποτα !!
Μεχρι τοτε συχνες αλλαγες οπως ειπαμε! ΄ Οι γαριδες σε αστρωτο βυθο (μετα απο κανενα δυμηνο να βαλεις) δεν νομιζω να εχουν πολλες πιθανοτητες! Ακομα και σε υποψια αμμωνιας η ΝΟ2 ειναι πολυ ευαισθητες και πεθαινουν!! Μη βιαζεσαι .. οι πετσοπαδες θα σου πουν τα παντα να πουλησουν νομιζα πως το εχεις καταλαβει ... Ελπιζω τωρα να το καταλαβες! |
Παράθεση:
δεν τις πηρα εγω τις γαριδες αλλα ο πατερας μου !ε μετα οταν τις εφερε τι να τις εκανα?να τις πεταγα? δεν τισ ειχε παρει απο πετ σοπ της γειτονιας..:rolleyes: |
Οκ πες του μπαμπα σου ... αν θελει να πηγαινετε μαζι!! Τωρα δε μπορει να σε κοροιδεψει καποιος :p
|
Παράθεση:
τον μαλωσα για τα καλα:D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board