γεια σας και από μένα
γεια σας και καλός σας βρηκα.έχω ξεκινήσει να φτιάχνω εδώ και 2 μήνες ενυδρείο.είναι 120x60x60.τώρα είμαι στο στρώσιμο.φωτό θα βάλω μετα.η μέτρησης χθες.
ph:8,2 kh:18 gh:14 nh3:0,25 no2:0,3 no3:12,5 |
καλως ηρθες!!!:p
καλα πας..συνεχισε...δε θα αργησει να στρωσει το ενυδρειο σου... τι σκεφτεσαι να φιλοξενησεις? |
:p καλως ηρθες :razz:
|
καλός σας βρήκα.θα βάλω 5 labido "yellow" και 4 maingano.τα οποια labido τα βρήκα από μια αγγελία και του είπα αν μπορεί να τα κράτηση μέχρι τέλους του μηνα μέχρι να στρώσει το ενυδρείο.τώρα για maingano δεν έχω βρει ακόμα.
|
Καλώς να τα δεχτείς!
Πιστεύω θα έχεις ήδη διαβάσει για τις αναγκες των συγκεκριμένων ψαριών και να τους δώσεις αυτό που χρειάζονται! :) |
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...6-dsc00549.jpg
εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τη χρειάζονται |
Βάλε και κανενα φυτο ...
|
καλώς όρισες!!!!!!!!!!
|
καλως ηρθες και απο μενα..:)
|
Καλώς ήρθες και καλό ξεκινημα.Έχεις σκοπό να το εμπλουτήσης λίγο περισσότερο με λίγες ακόμα πέτρες η και κανένα φυτάκι;
|
φυτά σκέφτομαι ένα δεξιά πίσω και ένα αριστερά,τι προτείνεται?.πέτρες έχω βαλει και αλλες σήμερα.
|
Άκη να βάλεις ανούμπιες ή και βαλισνέριες.Είναι ανθεκτικά φυτά για τέτοιου είδους ενυδρεία.
|
13/11
Ph:8,2 Gh:15 Kh:18 nh3/nh4:0,25 No2:<0,3 No3:12,5 ποσο αξιόπιστα είναι τα test της tetra? |
Θεωρούνται πολύ καλά! :p
|
καλως ηρθες και καλη αρχη
|
η σημερινές μέτρησης: PH:8,2
GH:13 ------------------------- η σημερινές μέτρησης: PH: 8,2 GH: 13 KH: 16 NH3/NH4: 0mg/l NO2: 1,3mg/l NO3: 25mg/l πάμε πολύ καλά απότι είδα στης σημερινές μέτρησης :smt041:smt041 |
μολις μηδενισουν και τα NO2..κανεις μια αλλαγη να πεσουν τα νιτρικα και εισαι ετοιμος!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board