σιδερενια βαση
σκεφτομαι να κανω μια μεταλλικη βαση και να την ντυσω με MDF η μελαμινη.τωρα θελω την γνωμη σας για τα σιδερα,να την φτιαξω με κοιλοδοκους η με σιδερα διατομης Γ?τι ειναι καλυτερα?
|
για ποσα λιτρα ενυδρειο?
|
Παράθεση:
|
ε τι να την κανεις τη σιδερενια βαση με 200 λιτρα ενυδρειο?Εγω θα προτιμουσα ξυλινη βαση.Στα λιτρα αυτα τη σιδερενια τη θεωρω κατι παραπανω απο υπερβολη
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
βαλε μια 15αρα μελαμινη να εξαφανιστει οτιδηποτε ψυχολογικο και εισαι αρχοντας.....ειναι υπερβολη η σιδερια.
|
Παράθεση:
|
Μην προσπαθήσεις να βάψεις την μελαμίνη είναι πολύ δυσκολο με πολλα χερια τριψίματος και βαψίματος σου το λεω γιατι την πατησα (και σε κόστος με όλα αυτά θα σου βγει παραπανω)
Αν θέλεις να βαψεις κατι παρε MDF. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
το περιτυλιγμα (MDF) ειναι απλα για εμφανιση. νομιζω πως τα χιλιοστα και το παχος του ξυλου θα παιξουν ρολο στο σκελετο και οχι στο ντυσιμο του σκελετου..... ψαξτο. |
Παράθεση:
|
Θα παρεις σιδερα πασσαλους (γ) και θα φτιαξεις τον πατο του ενυδρειου σου.Επειτα αλλο ενα για ραφακι κατω απο το ενυδρ. και 4 ποδια!!!!!Ανεβα εσυ το ενυδρειο αγκαλια και η μανα σου καλικουτσα!!!!!!!Δεν κουνιεται ρουπι με καλο ηλεκτροκολληση και σωστο γωνιασμα βεβαια!Μετα τριψιμο ελαφρα με τον τροχο για σχεδια και καλα και τελος 2 χερια βερνικι πετρας για να πετσωσει.Το εχω εγω στο σαλονι μου κ ειναι κορυφη και πολυ retro με το σιδερο....ΦΙΛΙΚΑ:smt020:smt020:smt020
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board