Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" στην Αθήνα!
1 Συνημμένο(α)
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έφτασαν και στην Αθήνα! Το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Απόλλων, Eρμουπόλεως και Πηλίου 1, στα Kαμίνια!
Σας περιμένουμε!! Ευχαριστούμε τη Νομαρχία Πειραιά για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. Στην εκδήλωση θα κληρωθεί ένα ενυδρείο 120 λίτρων "Cayman 80 professional" και θα μοιραστούν δώρα "Tetra", όλα προσφορά της εταιρείας "Provet Α.Ε." (αποκλειστικού αντιπρόσωπου για την Ελλάδα των εταιρειών Tetra, Hydor, Ferplast) Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: http://www.psfe.gr/PSFE/seminars/viotopikes.htm |
Μετά την Αλεξανδρούπολη,την Θεσσαλονίκη,την Πάτρα και την Κρήτη οι "Βιοτοπικές καταδύσεις" έρχονται και στην Αθήνα.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μοναδικό στο είδος του σεμινάριο, ένα ταξίδι στους βιότοπους όλου του κόσμου, με εκπληκτική αφήγηση, σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο και μουσική που θα σας καθηλώσει. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. |
επιτέλους ρε παιδιά το περιμέναμε με ανυπομονησία :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
αντε επιτελους!!!
|
Μη το χασετε με τιποτα!!!!
εκπληκτικη δουλεια φτιαγμενη με μερακι και κοπο.... οι γνωσεις που θα σας μεταδωσει μεσα σε λιγες ωρες ειναι αφανταστες!! μπραβο παιδια!!!! :smt041:smt041 |
Για να βλέπω συμμετοχές! :p:p:p
|
Παράθεση:
|
εγω θα ερθω σιγουρα:pεξαλου στη γειτονια μου ειναι:smt041:smt041
|
και πανω που ελεγα οτι ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση και σε κατι στο χομπυ σε σχεση με την πρωτευουσα..
ηταν φυσικα η παρακολουθηση του σεμιναριου... αλλα τωρα και σε σας! αντε κατακλειστε την αιθουσα!!!:smt041:smt041 |
Παράθεση:
|
τι γινεται?
5 ατομα θα ειμαστε???? ΓΙΑ ΕΛΑΤΕΕΕΕ:smt020 |
Παράθεση:
:smt118:smt118:smt118 |
Ψιτ σιγά μην είσαι εσύ δίπλα στην πρόεδρο zwzwzw:smt065
|
Παράθεση:
|
σωστο timing :D
θα εχω αδεια θα ειμαι εκει και εγω :D |
δηλωνουμε συμετοχη για να κρατηθουν θεσεις?
|
Μπραβο πολυ ενδιαφερον ακουγεται και εγω μεσα εκτως απροοπτου παιδια ! :smt041
|
Παράθεση:
|
Μη μου βάζετε τέτοια διλήμματα... :rolleyes: Θα κάτσω ανάμεσά σας! :-D:smt061:mrgreen:
|
Παράθεση:
|
Στην εκδήλωση θα κληρωθεί ένα ενυδρείο 120 λίτρων "Cayman 80 professional" και θα μοιραστούν δώρα "Tetra", όλα προσφορά της εταιρείας "Provet Α.Ε." (αποκλειστικού αντιπρόσωπου για την Ελλάδα των εταιρειών Tetra, Hydor, Ferplast).
Ευχαριστούμε! |
ιδιαίτερα στην ΠΑΡΟΥΣΑ φάση, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί... είτε μέλη, είτε απλοί φίλοι των ενυδρείων! ;)
|
Θα πω και εγω για μια ακομα φορά ότι το συγκεκριμένο σεμιναριο είναι πράγματι πολύ καλό !! Θα είναι κρίμα για όποιον δεν τα καταφερει......
|
E ρε γλεντια! Καλα ρε george στο μεγαλυτερο event απο ολα δεν θα εισαι παρων?
Μη το χασει κανεις παιδια. ΑΞΙΖΕΙ μεγαλο μεριδιο του ελευθερου χρονου σας αυτη η προβολη! |
Παράθεση:
|
αχ...με περασες για ενα Ηρακλειο....:D
θα το ξαναεβλεπα ευχαριστως αρκετες φορες ακομη..και τις 2 φορες μετα την πρωτη παρατηρουσα πολλα καινουρια πραγματα!!! |
γινεται να υπαρχει ενα section για αρρωστους?:D
τα καταφερα.....:( |
Και αν γίνεται να επαναληφθεί και εδώ κάτω... για λίγο το έχασα... ένα μήνα μετά, άρχισα να ασχολούμαι...
|
:lol::lol:
:smt112:smt112 :smt035 |
Να πω κι εγω με τη σειρα μου, πως, εχετε σιγουρα ακουσει πως το σεμιναριο ειναι πολυ καλο, εξαιρετικα ενδιαφερον, και χρησιμο, απο αυτους που το παρακολουθησαν. Η μεγαλη συμμετοχη σας θα ειναι η πιο καλη ανταμοιβη μας, και ωθηση για να επαναλαβουμε τετοιες κινησεις συχνοτερα. Σας περιμενουμε στις 6!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board