1-2 αποριες.....
παιδια το φιλτρο και ο θερμοστατης ειναι σε λιτουργια 24 ωρες το 24ωρο.....
δεν θα καουν?:confused: |
οχι!:grin:
ο θερμοστατης θα επρεπε να σβηνει αν πιανει την επιθυμητη θερμοκρασια. ποσα watt σε ποσα λιτρα ενυδρειο? |
60 λιτρα
100 βατ ------------------------- ποπο εδω και 3 μερες δεν τον εχω κλεισει καθολου......:D |
Σβήνει μόνος του όταν πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία
|
α.....δεν το ηξερα αυτο......:smt020
σας ευχαριστω! οποτε το φιλτρο και ο0θερμοστατης δεν βγαινει ποτε απο την μπριζα...... τα φυλα που πευτουν στο ενυδρειο τα βγαζουμε ετσι.....? |
Παράθεση:
|
Οχι - τα αφήνεις στην πρίζα μόνιμα (εκτός και από όταν κάνεις εργασίες στο ενυδρείο, καθαρισμούς κλπ, φυσικά).
Πολλοί (γυάλινοι) θερμοστάτες έχουν ένα λαμπάκι ενσωματωμένο το οποίο ανάβει/σβύνει ανάλογα. Μπορείς να παρατηρείς έτσι πότε λειτουργεί ο θερμοστάτης σου. |
Παράθεση:
------------------------- οι σημερινες μετρησεις μου......:p nh4/nh3 : 0.5 no2 : 0 no3 : 10 gh : 8d kh : 15d ph : 7.2 cl2 : 0 καλα παμε με το στροσιμο του ενυδρειου?:rolleyes: ------------------------- [quote=gangster95;376423]ενοω οτι δεν τον εβγαλα εγω απο την μπριζα.....το νερο μια χαρα στους 25-26 βαθμους ειναι παντα......:) ------------------------- οι σημερινες μετρησεις μου......:p nh4/nh3 : 0.5 no2 : 0 no3 : 10 gh : 8d kh : 15d ph : 7.2 cl2 : 0 καλα παμε με το στροσιμο του ενυδρειου?:rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
καλα παμε? δεν μου ειπες? |
no2 : 0
no3 : 10 Πριν ποσο καιρο αρχισες να το στρωνεις? Δεν εβαλες μπολι ετσι? Οι παραπανω τιμες δε νομιζω οτι ειναι σωστες!!! |
Παράθεση:
σημερα τα ΝΟ2 ηταν 1 και τα ΝΟ3 ηταν 25 η αμωνια ηταν 1 δεν εχει στρωσει ακομα αλλα πιστευω οτι καλα παμε......:) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board