Συνάντηση Πάτρα ή Μεσολόγγι
πρώτον ένα μεγάλο συγνώμη στην παρέα που χάθηκα όλο αυτόν τον καιρό.... ελπίζω όλους να σας βρήσκω το ίδιο αν όχι περισσότερο κωλημένους με το χόμπι...:p.
Διακοπές τέλος, τώρα που ήρθε η ώρα να ξαναεπιστρέψουμε στην καθημερινότητα τι θα λέγατε για ένα καφεδάκι Πάτρα να τα πούμε και γιατί όχι αν σας είναι εύκολο αυτή την φορά να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Μεσολόγγι;; Τι λέτε;; |
Κόπρεεεεεε Δημήτρακη,
Μέσα φίλε, αλλά λίγο αργότερα αν θες (έχω τρεξίματα τα επόμενα 2 ΣΚ) |
αν ειναι για Πατρα υπολογιστε και εμενα!:p
|
ok το κανονήζουμε και για αργότερα...να μαζευτούμε μία καλή παρεα
|
Θα με ενδιεφερε και εμενα μια συναντηση,μετα το Νοεμβριο ομως.Τοτε θα εχω ανεβει απο Κω.Εχω καταγωγη απο Αιτωλικο.Δεν θα με πειραζε η συναντηση να γινοταν και στην Πατρα ή στο Μεσολογγι.Να γνωρισω καποιους μετα τοσο καιρο στο GAB και στο συλλογο!!
|
Για να ετοιμαζόμαστε, είπα να καλέσουμε και τα παιδιά από Άρτα κλπ (αν μπορέσουν να έρθουν)
Βασικά ψήνομαι για Αιτωλικό, για πείτε καμμία διαθέσιμη ημερομηνία, μέρος κλπ. που να βολεύει όσον το δυνατόν περισσότερους. Ποιοί ενδιαφέρονται ? ΥΓ τους Πατρινούς,ναυπακτιώτες κλπ γείτονες, που σκέφτονται την απόσταση, δεν υπάρχει πρόβλημα θα έχουμε αυτοκίνητα. |
Ρε παιδια ΑΝΤΛΙΚΟ το λενε το χωριο μου!!
Και βγαζει ψαρ, μνι ,κνουπ. Μακαρι να μπορεσω και γω. |
Εαν θελετε και οι υπολοιποι ,εμενα με βολευει μονο μετα τις 15.11,ήτοι τελος και της οικονομικα τουριστικης σαιζον.Παντως αρκετα καλη η ιδεα για συναντηση στο Ανατολικον (παλαιοτερη ονομασια του Αιτωλικου).
|
Παράθεση:
|
Κι εγώ μέσα για όπου και όποτε κανονίσετε (αρκεί να μην εμφανισθεί από το πουθενά κανένα απρόοπτο την τελευταια στιγμή).
|
Ρίχτε ιδέες για τοποθεσία που να ψιλοβολέψει όλους μας και ημερομηνίες.
Όσο για τον SpyrosK, επείδη πέφτει λίγο μακρυά ο Νοέμβριος θα κανονίσουμε κάτι και για τότε. Για τώρα πείτε που είναι ζεστό το πράγμα :) |
Αιτωλικό δεν είναι κακή ιδέα... άντε να μαζευόμαστε στην μικρή Βενετία :) ..... όσο για ημερομηνία μπορούμε το σκ μετά τις εκλογές...
------------------------- Γιώργο τα υπόλοιπα... (μεζέδες κλπ....) τα κανονίζουμε εμείς... :D :D |
Παράθεση:
|
Έτσι μπράβο μέσα και εγώ για το σαββατοκύριακο μετά τις εκλογές.
Θα φάμε, θα φάμε και μετά θα φάμε. :) +2 ακόμα φιλαράκια ο Yiatse και ο Sak.......αρκεί να τους το πω χα,χα,χα |
Μέσα για ΣΚ μετά τις εκλογές είτε Αιτωλικό είτε Μεσολόγγι.
|
θα προσπαθησω και γω .
Να φαμε και λιγο αυγοταραχο και χελι!!! |
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ!Ενδιαφερομαι και εγω για την συναντηση που θα κανετε μιας και ειμαι απο πατρα αλλα σπουδαζω μεσολογγι!εκτος και αν ειναι μονο για μελη του συλλογου!
|
Είναι ανοιχτά για όλους.......ανοίξαμε και σας περιμένουμε χα,χα,χα
|
Μέσα κι εγώ...
|
Παράθεση:
|
και εγω μεσα παιδια!!!:p
|
κ εγω παιδια μεσα.
αντε να γνωριστουμε.... θα σας φερω κ δωρο κ apple snails.... Τυχεροι........:D:D:D |
Λοιπόν για να γίνει και πιό καθορισμένο συμφωνούμε για για σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Τι ώρα περίπου να βρεθούμε ? ΥΓ Το καραβάνι από Πάτρα θα συνενοηθεί μαζί μου :) |
Σαββατο ή Κυριακη?
Μεσημερι ή βραδυ? Καφε ή φαγητο? :D:D:D:D:D:D:D |
Τέτοια λες και πείνασα....
Εγώ λέω καλύτερα Σάββατο μετά το μεσημεράκι κάποια ώρα. |
Παράθεση:
|
Μέσααααα :)
|
Παράθεση:
|
Εγω για Σαββατο πρωι δεν ξερω σιγουρα γιατι ισως δουλευω.
Κανονιστε οποτε μπορειτε ομως κ βλεπουμε. |
Μα για αυτό το συζητάμε.
Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλεύουν κάποιοι το σάββατο. Οπότε ή το μετακομίζουμε λίγο αργότερα ή πάμε για Κυριακή. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board