γκρινταλ και απιστογραμμα
καλησπερα παιδια.θελω να ρωτησω αν οι νανοκιχλιδες σας τρωνε τα γκρινταλ.τα μακμαστερι μου αλλα και αλλες νανοκιχλιδες που ειχα στο παρελθον τα αγνοουν εντελως.συμβαινει κ σε εσας κατι τετοιο??μηπως θα ειχα καλητερη τυχη με white worms που ειναι ποιο μεγαλα?
|
απο νανοκιχλιδες μιλαω για τανγκανικες...μουλτι και σταπερσι τα τρωνε σαν τρελλα...
αλλα και τα ενηλικα σκαλαρια τα τρωνε επισης...τα μικρα σκαλαρακια τα εξαφανιζουν... φιλοξενω και 4 δισκους απο ενα φιλο που μετακομιζει...οι 2 τα τρωνε οι αλλοι 2 οχι... |
Πανο εγω μεχρι τωρα ειχα bolivian ram,anomala nanakara,apisto masken και τωρα apisto macmasteri.αν εξαιρεσω τα μασκεν που ηταν μωρα και μαθανε απο μικρα να τα τρωνε τα αλλα ψαρακια ουτε να τα φτυσουν.με τρωει να παρω γεννα απο τα μακμαστερι και ειπα να ψαξω λιγο περισσοτερο το θεμα της ζωντανης τροφης.
|
α ξεχασα...εχω και ραμ μεσα στο αμαζονιου και τα τρωνε επισης..
τα σταπερσι απο γεννα μου ειναι τωρα περιπου ενος μηνα..(ισως και λιγο λιγοτερο) και ηδη τρωνε ενηλικα γκρινταλ..τα ρουφανε σαν μακαρονια...:D |
μονο τα δικα μου δεν τρωνε δηλαδη???:smt065:smt065μηπως να τα κοψει η λορδα μερικες μερες να στρωσουν χαρακτηρα??:x:x
|
όσες νανοκιχλιδες είχα και έχω τα τσακίζουν
αλλα αν θες γεννα οι ζωντανοί nayplioi artemias είναι εγγυημένη μέθοδος και αν μπορείς κάνει και για βασική τροφή |
Παράθεση:
οταν λες ναυπλιους εννοεις ενηλικη αρτεμια Νικο??? |
όχι , μόλις έχει γεννηθεί
δεν νομίζω να δεις φως με τα grindal για αναπαραγωγή αν και τα mac δεν είναι δύσκολα |
Παράθεση:
|
xaxaxa :smt033
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board