DIY κυβος για μονομάχο
Καλησπέρα συνforumιτες θέλω να φτιάξω ένα καλύτερο σπίτι για τον μονομαχο μου και θα ηθελα μερικες συμβουλες.
|
Παράθεση:
3. Η ενυδρειακή είναι 100% καθαρή. Μαζί με το τηλέφωνο του τζαμά θα σου στείλω από που πήρα τη Bison που χρησιμοποίησα εγώ 4. Εγώ ακολούθησα αυτόν τον οδηγό: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm. Υπολογισμό των τζαμιών μπορείς να κάνεις από εδώ: http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium |
Σκεφτομαι για τις διαστάσεις 30*30*40 για εναν κυβο ή 70*35*40 για ενα μεγαλουτσικο ενυδρειο για κιλχίδες........ Αναλογα το κόστος θα αποφασίσω... Περιμένω το pm σου:smt001
|
Παράγγειλα την βαση του ενυδρείου και σηκώνει 400 κιλά.... Θα είμαι καλυμένος;Πάνω απο 200 κιλά θα ζυγίζει ένα ενυδρείο 80*40*45;
|
Παράθεση:
|
Σκεφτομαι για 8αρια τζαμια και πατος 10αρι....Μαλλον θα ειναι πολυ ακριβα και μπορει να παω σε 4αρια με κοντρες....
παντος αν μπορεις κανε το 70*40*40 γιατι τα ψαρια εχουν πιο πολυ χωρο στο πλατος που ειναι πολυ σημαντικο... επισης αν το κανεις 80*40*40 μπορεις τα 10 παραπανω εκατοστα να τα κανεις φιλτρο και να μην αγορασεις.... ολα αυτα βεβαια τα ξερει πολυ καλυτερα ο αγαπητος gmanes :) |
Παράθεση:
|
70 ε; ακριβουτσικο μου ακουγεται... Θα κοιταξω και εγω εδω στο Ηρακλειο..
|
Παράθεση:
θα βαλεις και κοντρες? |
σκεψου το 30λιτρο να το εφτιαχνες εσυ...
|
Παράθεση:
|
Καλη ερωτηση... Αν εννοεις στο 80*40*45 με 4αρια τζαμια μαλλον...
|
τελικα ποιο θα κανεις?εγω 70-35-40 και θα βαλω 6αρια τζαμια..δεν νομιζω να χρειαζονται παραπανω...
|
Θα κανω το 80*40*45 τα τζαμια πανω απο 30€ δεν θα βγουν.. 8αρια ολα και ο πατος με κοντρες πανω-κατω, μπρος-πισω..:smt033
|
Παράθεση:
|
Αυριο θα παρω τηλεφωνα...ελπιζω να μην κουραστω πολυ :P (αν και πανω κατω ξερω που θα παρω).
Το θεμα ειναι οτι θελω πολλα τζαμια και βαριεμαι να λεω ποσα κομματια θελω και τις διαστασεις :P Κιχλιδες lifalili θα ειναι οι κάτοικοι! |
αν θες ενημερωνε με για τα νεα σου για να μαθω και εγω τιποτα:D:D:D
------------------------- τελικα τι εγινε?:confused::D:D:D |
Εστησα σημερα τη βαση και πηγα σε εναν τζαμα....29€ το m² με αλλα λογια 50€ θα παει η δουλεια αν παω σε αυτον.Θα ψαξω σε αλλους 3 και η χαμηλοτερη τιμη θα με βρει πελατη.Αυριο το πρωι το ψαξιμο:smt065
|
οκ λοιπον....αντε καλη επιτυχια στο ψαξιμο.....
(μην αναρωτιεσαι....δεν προκειτε να σε αφησω σε υσηχια:D:D:D) εγω παλι πρεπει να βρω χωρο για το δικο μου και δεν μπορω:( και το θεμα ειναι οτι δεν θελω μικροτερο.....:x:x:x:x:x |
Για χωρο ειναι πολύ απλό....! Πέτα την τηλεόραση!:D:D:D
|
:D:D:Dκαι σκεψου οτι την τηλεοραση την εχω στο επιπλο του Η/Υ:):)στην μια πλευρα η οθονη και στην αλλη η τηλεοραση:):)
|
κανενα νεο?:D:D
|
1 Συνημμένο(α)
Αααα ναι! Εφτιαξα ενα κυβο 35*35 για τον μονομαχο!
Πολυ σιλικόνη έπεσε και πολύ κόψιμο.... Συμβουλή από το λάθος που έκανα. Αν ειναι να κανεις ενυδρειο diy μην το κανεις μονος σου!Οπωσδήποτε 2 άτομα τουλάχιστον... |
μπραβο παντως...ειναι πολυ ωραιο:Dδεν μου ειπες ομως τι υψος εχει?
εννοειτε πως το φτιαχνεις 2 ατομα:)(εκτος αν εχεις 4 χερια):smt033:smt033 τελικα τι τζαμια εβαλες?και απο κοντρες? |
Στον κυβο 4αρια τζαμια χωρις κοντρες..
Η διαστασεις ειναι 35*35 αρα το ενυδρειο εχει υψος 35cm+4mm :D |
α συγνωμη.....:rolleyes:μπερδευτικα γιατι εγω θελω να κανω 40*40*45...τα τζαμια τελικα ποσο τα πηρες?και τι σιλικονη χρεισημοποιησες?
|
15€ μου στοιχησαν και η σιλικονη ειναι μαρκας Den Braven Sealants..:)
|
ωραια σε ευχαριστω πολυ:):)αντε με το καλο να το γεμισεις και να το κανεις κουκλι:D:D
και εγω στο 30λιτρο που εχω επειδη το ξεστησα θα βαλω ενα bettaοποτε οταν το γεμισεις με το καλοβαλε και καμια φωτο:D:D:D |
καλημερα Αλκη:D
τι εγινε το γεμισες το γυαλι?:D:D:D |
Το απογευματακι λεω να τον γεμίσω στο μπαλκονι..... :smt033
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board