ΡΙΤΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΥΦΡΗ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ (ΡΙΤΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΥΦΡΗ) ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ?
Η ΤΥΦΡΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ PH KAI KH ΚΑΙ Η ΡΙΤΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ GH. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΧΩ ΤΥΦΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ PH ΚΑΙ ΤΟ KH ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ GH (15). GH: 15 KH: 5 PH: 6,8 NH3,NH4: 0 NO2: 0 NO3: 10 ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 260ΛΤΡ ΕΧΩ 5 ΔΙΣΚΟΥΣ, 3 ΡΟΔΟΣΤΟΜΟΥΣ , 4 ANCISTRUS ALBINOS, 6 ΓΑΤΟΨΑΡΑ KAI ΑΡΚΕΤΑ ΦΥΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
:smt018
Φίλε, απέφυγε να χρησιμοποιήσεις ρητίνες ΜΕΣΑ στο φίλτρο. Είναι καταστροφική κίνηση. Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. |
ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ :confused: THANKS ------------------------- ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ (ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΥΛ ΧΑΒΙΑΡΙ), ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ ΕΧΩ ΚΗ3 ΚΑΙ GH8 |
καλα καλε μην φωναζεις.εχει υγρα προιοντα που τα ριχνει.και μην γραφεισ στα κεφαλαια γιατι στη γλωσσα ιντερνετ ειναι σαν να φωναζεις
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μια μέρα δουλειά είναι :D |
Δυστηχώς ναι, μια μέρα ολόκληρη. :(
Ποιας εταιρειας ειναι το συγκεκριμένο που βάζεις? κάνει δουλεια? νασαι καλά πάντος... ------------------------- Παράθεση:
χρησιμοποιείς κάτι συγκεκριμένο; |
Παράθεση:
Από δουλειά --> μου δίνει TDS=0 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board