και μετα φαγοποτι....δηλωστε συμμετοχη..
καλησπερα..
σε 2 περιπου βδομαδες θα ειναι η ωρα για την προβολη-ομιλια "βιοτοπικες καταδυσεις" στην Αλεξανδρουπολη.. http://www.aquarist.gr/PSFE/seminars/viotopikes.htm μετα το περας του σεμιναριου θα ακολουθησει φαγοποτι :smt045:smt045 σε μερακλιδικη ταβερνα..... οπως καταλαβαινετε για το τραπεζι θα πρεπει να δηλωθουν συμμετοχες μιας και τις προσεχεις ημερες θα πρεπει να κανω κρατηση....(θα ειναι σαββατοβραδο και το μαγαζι εχει κινηση) δηλωστε λοιπον τη συμμετοχη σας....;) και ξεκινω ΠΑΡΩΝ!!! |
Παρών κι εγώ
Για πού σκέφτεσαι Πάνο, έτσι για να είμαι ετοιμασμένος; |
αα..μυστικο....παντως το μενου περιλαμβανει κρεας....
τζιεροσαρμαδες...γεμιστο κατσικακι σαμοθρακης και τετοια....:smt110 υ.γ. εννοειται απλο ντυσιμο αν αυτο ρωτας.... |
Θα μας κάνω την τιμή να παρευβρεθώ:smt112:D:D:D
|
ετσι!!!..;)
παιδια αναφερετε και ατομα....κωστα μονος η μετα της κυριας σου? |
Θα τα πούμε απο κοντά Πάνο , ακόμα δεν ξέρω!Ότι βοήθεια θές πές μου!:smt045
|
Παράθεση:
|
μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...:smt112....:D:D
|
KATSIKAKI ΕΕΕ? ΣΛΟΥΡΠ.
Εγω διπλος. Κωστας διπλος και δεν ξερω για αλλα 5 ατομα τι θα γινει. αλλα σιγουρα 4 και περιμενω αλλους 5 |
|
Βρε αντιχριστοι... αρνακια και κατσικακια μεσα στη σαρακοστη?
|
Νηστίσιμα είναι και αυτά Sir, σκέψου μόνο χορταράκι τρώνε τίποτα το ζωικό!!!!!!!
|
Oποιος θελει να μου πει να φερω στην συναντηση.
1) Καλιεργειες grintal 2) Κλαδεματα απο : bacopa monnieri (κορυφες) , Hygrophila polysperma (κλαδεματα) και λευκοκεφαλα ψαχνω κανενα μεγαλο κοκκινοκαφε εχινοδωρο αν κυκλοφορει |
[quote=ΑΝΤΩΝΗΣ1980;344076]
Κωστας διπλος [quote] Για ποιόν Κώστα λές ρε Αντώνη? |
γρινταλ να φερεις και για μενα αντωνη....;)..κατι πηγε στραβα με την αλλη καλλιεργεια...:confused:
|
φτου σας ρε και ειμαι σε διαιτα....:smt013
|
[quote=madfdg;344293][quote=ΑΝΤΩΝΗΣ1980;344076]
Κωστας διπλος Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αψογος!!;)
λοιπον 19 ατομα στο τραπεζι και περιμενουμε ισως και αλλους...γιουρουσι λεμεεεεε!!!!!:p:p |
Παράθεση:
|
+1 ατομο Πανο
|
μάσα και καύσιμα??? μέσα και εγώ :D:D:D:smt033
|
ετσι-ετσι να πεταει η ομαδα......ε ρε γλεντια...:smt033
|
Kαι για το "μετά το φαγητό" θα ανοίξεις άλλο ποστ ;
:D:D:D |
αναλογα το ποσο ντιρλα θα ειμαστε....θα δουμε στην ταβερνα αν και τι συνεχεια επεται....:smt033
|
Παιδια, καντε χωρο για ενα ατομο ακομη, θα ειμαι κι εγω εκει!
|
Τελικά ίσως καταφέρω να έρθω κι εγώ! μόνη χωρίς τους terminators .... ελπίζω!!!!!!!
|
Ποιος θα παει απο Σαλονικα να με παρει ρε παιδια? Εννοείτε θα συνεισφέρω στα οδοιπορικά.Μονος να ρθω δεν λεει.
Γουσταρω τέτοιες φασεις. |
Γεμίσαμε το δικό μου αυτοκίνητο για Αλεξ/πολη :smt086
Αλλά θα σε δούμε ελπίζω την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη. |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board