S.O.S. εχει παρει το ματι σας πουθενα myxazin?
εαν ξερει κανεις που μπορω να βρω myxazin της waterlife ας μου απαντησει παρακαλω. εχω ενα ζευγαρι δυσκους και το αρσ. εχει σε μεγαλο βαθμο εξωφθαλμιοση και με τα φαρμακα της sera που εχουμε εδω το μονο που θα καταφερω ειναι να τον χασω. +-8
|
αν νομιζεις οτι το χρειαζεσαι οπωσδηποτε και δε μπορεις να βρεις μπορω να σου στειλω απο εδω...το εχει εδω ενας πετσοπας...προχθες το ειδα...
|
πανο με σωζεις. κανε το καλο ρε φιλε. πωσ να σου στηλο τα χρηματα?
|
αυριο αν ειναι παω στο πετσοπ το πρωι και το παιρνω...στειλε μου σε πμ ονοματεπωνυμο διευθυνση κινητο και πες μου αν θες αποστολη με κουριερ για να ερθει σε μια μερα η με ταχυδρομειο...αν προτιμησεις κουριερ τα εξοδα αποστολης ειναι 11 ευρω....και μπορω να ζητησω χρεωση παραληπτη....τα υπολοιπα βλεπουμε...
|
εσβησα το μηνυμα σου ..κρατησα τα στοιχεια...αλλα καλυτερα να μην αναφερεις πληρη στοιχεια και τηλεφωνα εδω ..ποτε δε ξερεις που μπορει να πεσουν...
η κουριερ που με βολευει ειναι η γενικη ταχυδρομικη γιατι ειναι σχεδον κατω απο το σπιτι μου....θα ειχες προβλημα με αυτο?? θα ρωτησω για την αντικαταβολη.... σου στελνω πμ... |
μη ποσταρεις ολα τα στοιχεια σου...εγω τα εσβησα...;)
να σε παρω τωρα τηλ?..σου εστειλα πμ.. |
Παράθεση:
|
στο πμ μου δεν απαντησες που σου εξηγω....σου εστειλα μηνυμα και στο κινητο...στειλε μου πμ να συνεννοηθουμε ..το εχεις εσυ το τηλ τωρα να σε παρω?
|
:D :D :D και ξαναρχόμαστε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29698 . Όταν μιλάει ο Μάκαρος για σεξουαλική παρενόχληση...να τον ακούτε οι υπόλοιπες.
Χοντρούλη μου εσύ να τα βλέπεις αυτά :D :D :D sorry μάγκες σας το χάλασα αλλά δεν άντεξα :smt033 |
:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board