Αγορά Μονομάχου μα καθόλου εμπειρία
Πριν από τρεις μέρες αγόρασα ένα μονομάχο και τον έβαλα σε ένα ήδη στρωμένο ενυδρείο 30 λίτρων που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα σαν καραντίνα για τα άλλα ενυδρεία που έχω αλλά το τελευταίο μήνα έτρεχε μόνο με φυτά.
Από τη μέρα όμως που έχει μπει στο ενυδρείο ή θα κρύβεται ακίνητο ανάμεσα στα κερατόφυλα ή θα είναι χαμηλά στο πάτο ακίνητο. Λέτε η συγκεκριμένη συμπεριφορά να οφείλεται σε κάποια ασθένεια ή να είναι stress λόγο της αλλαγής περιβάλοντος (Αν το ποτηράκι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τέτοιο); Πληροφορίες Διαστάσεις: 40χ25χ30 cm Όγκος:30 λίτρα μεικτά Κατηγορία: Μονομαχοενυδρείο Φυτά: Αρκετό κερατόφυλο, Crinum thaianum, Vallisneria spiralis, Hygrophila corymbosa Ψάρια / Άλλα είδη:1 μονομαχος Διακοσμητικά υλικά:1 ρίζα και χαλίκι Φόντο: Τίποτα Φωτισμός: Arcadia ARC-POD9W Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Φιλτράρισμα: Eheim aquaball 2208 Θερμοστάτης: Hydor 25 Watt Λίπανση: Διάφορα της Sera Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):12d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10mgL Αλλαγές νερού: 30% την εβδομάδα Θερμοκρασία: 27 |
νομιζο οτι ειναι απο στρεσσ απο τιν ξαφνικη απολεια
|
Ισως ειναι λιγο τρομαγμενος ακομα, δος του λιγο χρονο να ηρεμησει και παρακολουθα την συμπεριφορα του.
Α και να σου ζησει ! |
βαλτου ξανα τα φυτα και αστον οπος ηταν πριν
------------------------- στο σακουλακι που σου εδοσαν τον μονομαχο εχει πος νατον βαλεις στο ενυδριο ακολουθησε τις στον επομενο.η καντις τορα ------------------------- καλοριζικος μην φοβασε δν θα παθει τιποτα θα ναι μια χαρα |
συμφωνω με τα αλλα παιδια απα θα ηθελα να σου πω ριξε λιγο το ph..για να ειναι καλυτερα ο μονομαχος σου.να σου ζησει βρε καλως ηρθες στο κλαμπ με τους μονομαχους!!!!:smt065:smt054
|
Ευχαριστώ!
Σίγουρα θα έχει όσο χρόνο θέλει για να πάρει τα πάνω του και βέβαια τη προσοχή μου. |
ναι ηρεμησε κ ειμαι σιγουρος πως κ αυτος θα συνηθησει στο ενυδρειο του
|
οπος ολα τα ψαρια το συνυθιζουν θελουν δε θελουν.γιατι ειναι το νεο τους σπιτι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ως προς το φίλτρο ευχαριστώ για το tip. |
αντε να δουμε κ φωτο!!!
|
Όταν θα είνα έτοιμος ο μικρός σίγουρα θα τις έχεται
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board