ποσα κλοουν σε 96 L :
Εχω ενα ενυδρειο 96 λιτρα και θελω μολισ στρωσει να του βαλω μερικα κλουον ποσα προτεινετε ετσι οστε μην υπαρξει προβλημα? :smt102
|
Τι άλλο σκέφτεσε να βάλεις?
|
μια η δυο ανεμονεσ απο αυτεσ που κρυβονται μεσα τα κλοουν
|
Έχεις περιγράψει κάπου το ενυδρείο σου?
Φώτα - Φίλτρανση - Σκίμερ - Βράχο κλπ ? |
τωρα το ξεκιναω το φιλτρο εχω το 2234 eheim σκιμμερ θα παρω την πεμπτη ΖΒ 15 κιλα λαμπα εχει μια 18watt αλλα θα την αλλαξο γιατι ηταν γλυκου πριν τι προτεινετε οτι θα χρειαστω ακομα. α 96 λιτρα ειναι το ξεχασα αυτο.
|
Για ανεμονη σιγουρα θα χρειαστεις πολυ φως.αυτο που εχεις δεν φτανει.
Λογικα θα πρεπει να αλλαξεις το καπακι αν εχεις με κατι καλυτερο.Πες και αναλυτικα ολο τον εξοπλισμο που εχεις να ειμαστε πιο σιγουροι σε οτι λεμε και περιεγραψε και μεχρι τωρα τι εχεις κανει... |
ενυδρειο 96λ
φιλτρο εξωτερικο 2234 500l/h eheim θερμοστατης 150w λαμπα 1χ18w αεραντλια και σε ενα μικρο ετοιμο θαλασινο ενυδρειο 30 λιτρον που εχει σκιμμερ ετοιμο εχω 7,5 κιλα αραγωνιτη και 3,8 κιλα ΖΒ που θελω να τα μεταφερο στο αλλο αυτα εχω τωρα τι αλλο θα χρειαστο εκτοσ απο 2 λαμπες και μεγαλυτερο σκιμμερ ? |
Παράθεση:
Παράθεση:
Χρειαζεσαι : Α.Ο ,test PH,KH,NH4,NO2,NO3 ,ρεφρακτομετρο, Κυκλοφοριτες ,ανθρακα , αντιφωσφορο (μπορει να ξεχναω κατι) Ψαξτο με τις Λαμπες.Υπαρχουν οι Τ8 που μαλλον εχεις Τ5 , PC , ΗQI πρεπει να δεις ποσα Watt θα εχεις ανα λιτρο |
ειναι ενυδρειο για θαλασινο στην κουτα με τα παντα μεσα τησ wave το σκιμμερ δεν ξερο ποσο λιτρα/ωρα ειναι αλλα θα το κοιταξω και θα σας πω.τον βραχο και την αμμο την εβαλα χθες μεχρι να καθαρισω το 96λ απο του γλυκου και να τα βαλω μεσα.ευχαριστο για τον χρονο σας. αυριο θα ξερω και για το σκιμμερ.
|
Για ανεμώνη θέλεις τουλάχιστον 60-80 watt φωτισμό.
|
Αγόρασε κι ένα κυκλοφορητή 2000/λίτρα περίπου αν δεν έχεις κι αφαίρεσε την αεραντλία.
Το ενυδρείο αυτό (96 λίτρα) είναι diy κατασκευή; Όταν θα φτιάξεις τον φωτισμό που σου είπαν βάλε μία ανεμώνη με δύο κλόουν ίδιας ράτσας. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board