Nano Reef Project, Boyu mt-50
7 Συνημμένο(α)
Ας κανω κ εγω μια μικρη παρουσιαση του ενυδρειου μου:D
Eνυδρειο: -Boyu mt-50 (80+ λιτρα) Κυκλοφορητες -Hydor koralia nano 900 l/h -Hydor koralia 1 1500 l/h -Boyu pump 700 l/h Αλατι -Preis aquaristik (2 X 4kg) Tests -Calcium/Magnesium (tropic marin) -NH3/NH4 (tetra) -PH (api) -KH & GH (api) -Hydrometer (red sea) Φιλτρανση -Sump το οποιο βρισκετε στην πλατη του ενυδρειου -Seachem matrix carbon (ενεργος ανθρακας) -Seachem phosguard (αντιφωσφορο) -Skimmer V2 skim nano Φωτισμος -T5 compact 18 watt white/blue -T5 comact 24 watt daylight blue Ψυξη -2 ανεμιστηρακια στο καπακι του ενυδρειου (Diy) Αντιστροφη οσμωση RO-MAN 3 σταδιων Το ενυδρειο μπηκε στην βαση του κ γεμισε σιγα σιγα με νερο Α/Ο φτιαχτηκε η αλατοτητα κ περιμεναμε..... Στην συνεχεια κ μετα απο αρκετες μερες ηρθε κ ο ζωντανος αραγωνιτης περιπου 15 κιλα, μετα φτιαχτηκε η βαση για τον βραχο κ ηρθαν κ 10 κιλα ζωντανου βραχου. Εδω μερικες φωτο μετα το τελικο στησιμο του βραχου |
Mια χαρά.
Μόνο αν μπορείς να μην είναι τόσο ψηλά ο βράχος. |
Ομορφο το ενυδρειακι ...καλη αρχη φιλε μου.
Για το aquascaping , υπολογισε απο τωρα που και τι ειδους κοραλια θα μπουν ωστε να κανονισεις τις θεσεις τους. Με την πρωτη ευκαιρια : 1) αλλαζεις τον Boyu κυκλοφορητη της πλατης-φιλτρο με καποιον καλυτερο (ο eheim compact 1000 μπαινει μεσα θαυμα) 2) αγοραζεις ενα ρεφρακτομετρο και πετας το υγρομετρο red sea που αργα ή γρηγορα θα δειχνει οτι θελει αυτο. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board