παραλαβη ψαριων!!!!
παιδια σε 1+1/2 ωρα θα παραλαβω τα ψαρακια μου για το μικρο μου φυτεμενο!!!
ειναι αυτα!!!! Microrasbora_Galaxy δεν θυμαμαι καλα, εψαχνε κανεις αλλος?? |
Άμα σε αρχίσω στις γρήγορες θα σου πω εγώ :smt077
ΥΓ Καλορίζικα φίλε :) με το καλό να βγάλεις και μικρούλια. |
Πολλές πολλές φωτογραφίες περιμένουμε.
Συγχαρητήρια!!!!!!! |
καλοριζικα!!!αντε και καλεσ γεννεσ!!απο που τα εκανεσ παραγγελια?
|
Παράθεση:
σας ευχαριστω παιδια... φωτο θα εχετε σιγουρα... τα παραγγειλα απο μαγαζι στην αθηνα... |
Πες μου σε παρακαλώ με πμ το μαγαζί γιατί το 96λιτρο μου θα είναι φουλ απο είδη ρασμπόρα
|
Πόσο πήγε το μαλλί?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
westie μολις το στρωσεις θα σου πω... τα λυπαμε να μπουν ξαφνικα μεσα... οσο για την τιμη... καπου που κοιτουσα και δεν ειχε τα βρηκα 8 ευρω...:smt079:smt079 τελικα εμενα ενα αλλο μαγαζι μου τα εφερε 5.5... και οχι για εμενα τοσο, τοσο ειναι η τιμη τους...:smt047:smt047 |
Οχι για τωρα κυρ-Θαναση:D.Για ποιο μετά.Και οχι για το 120αρι.Για το 96ρι που είναι στρωμένο(μολις εκανα μετρήσεις)
|
Παράθεση:
τι κυρ. θαναση βρε ?? τι ειμαι κανενας γερος??? εχεις πμ. |
καλα Δασκαλε-Θανάση:)
|
Πες το μαγαζι καλε δεν ειναι κακο!
|
Πες το-πες το..:smt064 +-8
|
πες το βρε θαναση γιατι αυτα σκεφτομουν και για το δικο μου !!!!
Και ψαχνομουν απο που να αρχισω να ψαχνω!!!! |
παιδια δεν εχω προβλημα να πω το μαγαζι.
εκανε μια φορα μια διαφημιση και το δοκιμασα!!!!! εμεινα ευχαριστηνεμος και απο τα φυτα και τωρα απο τα ψαρια και την συσκευασια τους!!!! το μαγαζι ειναι αυτο!!!! κι απο τιμες σουπερ.... τολη του ειπα για το μαδαγασκαρης να δω αν μπορει και ποσο...:D:D Starfish Aquariums Στρ. Παπαγου 12, Νεα Φιλαδελφεια. Τηλ/Fax: 210 2531867 email:info@starfishaquariums.gr web:http://starfishaquariums.gr τα ψαρακια τωρα προσαρμοζονται και ειναι τελεια, αν και επιδη ειναι μικρα δεν εχουν ακομα τα χρωματα της φωτο.... |
να σου ζησουν θαναση!!!:p
|
Παράθεση:
σε ευχαριστω!!! |
Πολυ ομορφα.Δωσε φωτο στο λαο...:D
|
καλησπερα!!!!
επιδη το ειχα πει και μονο προσπαθησα να βγαλω φωτο... δεν ειναι ευκολο γιατι εχω αλγη ακομα και τα ψαρακια φοβουντε.... τα κυνηγουσα για να σας δωσω καμια φωτο... οι φωτο ειναι χαλια αλλα σας υποσχομαι σε λιγες μερες που θα ηρεμησουν τα ψαρακια καλητερες... αν και δεν μπορουν φαινοντε καλα απο κοντα ειναι τελεια!!!! εκτως απο τις βουλες που βλεπετε σε ολο το σωμα, ολα τα πτερηγια εχουν κοκκινες ακρες, που γυαλιζουν... ειναι τελεια!!! τρεξτε να προλαβεται... |
Να σου ζήσουν είναι κουκλιά!!!
|
blackwater ειναι αυτο ;
|
Παράθεση:
οχι φιλε μου!!!! ειναι το χρωμα του νερου ... βλεπε ξυλα... |
αρα blackwater , φυσικο
τι ξυλα σου βγαλαν τοσες τανινες ; |
Παράθεση:
και εχουν γινει πολλες αλλαγες νερου πριν μπουν στο ενυδρειο.. |
νικος :)
ωραια λοιπον τι ξυλα ; εχω το συνδρομο |
Παράθεση:
τωρα ειναι δεν ειναι θα σε γελασω... |
Ομορφο Θαναση !
|
Πολυ ωραια ψαρια μπραβο !!!!!:smt103
|
Θαναση να χαιρεσαι τα ψαρακια σου! Πολυ καλη επιλογη. Εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα δειλα και θελει να νοιωσουν ασφαλεια για να βγαλουν τα χρωματα τους και την συμπεριφορα. Αν καποια στιγμη βρω θα παρω κι εγω 4-5. Θα πηγαιναν μουρλια στο 300αρι μου.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board