Tanganyika biotope
6 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις: 70*40*40
Όγκος:112 L Κατηγορία:Tanganyika Φυτά: valisneria Ψάρια / Άλλα είδη: 2 Neolamprologus caudopunctatus Διακοσμητικά υλικά: Άμμος ,πέτρες,κοχύλια Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2Χ18 w Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:ehim 2213 Θερμοστάτης:100 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 11 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: πρεπει επισεις να αναφερω οτι τα ψαρακια ειναι χορηγια του ZX οπως και οι πετρες |
Αχχ αυτές οι χορηγιες.......
Πολύ ομορφο ενυδρειο !!! Δεν το βγαζεις ομως και μια ολοκληρο ? |
Αν ειναι αυστηρα για ενα ζευγαρι, καλως.
Θες κι αλλες πετρες για να αισθανθουν ασφαλη τα ψαρια (ασχετα αν ειναι κοχυλοψαρα), εχεις λιγες στο κεντρο και γυρω γυρω "παραμονευει ο εχθρος" αν καταλαβαινεις τι λεω. |
το ενυδρειο μεσα εχει μονο αυτο το ζευγαρι και δεν προκειτε να μπει μεσα τιποτα αλλο
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, να είσαι καλά να το καμαρώνεις !
Συμφωνώ κι εγώ στο να βάλεις άλλη μια να το δούμε ολόκληρο :smt041:smt041 |
Πολύ όμορφο!! :smt041:smt041
Θα συμφωνήσω κι εγώ στις επιπλεόν πέτρες. Βάλε μερικές επιπλέον σε μία απο τις 2 γωνίες. ΥΓ: Δώσε φωτό στο λαό!! :smt030 |
πολυ ομορφα κ τα ψαρακια σου.ωραια επιλογη
|
Χρηστάρα πολύ ωραίο!!! Μπράβο!
|
χρησταρα αφου σου αρεσουν τα αδεια κοχυλια,τα αχρωμα ψαρια με ταμπεραμεντο, και τα κοτρωνια....εγω παω πασσο...:rolleyes::D:D
να το χαιρεσαι φιλαρακι μου.:smt041:smt041 |
εγω θα ελεγα οχι αλλες πετρες αλλα μερικα κοχυλια μιας και αν βγαλεις ψαρακια θα χρειαστουν !!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ ομορφο ενυδρειο :p |
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.μπραβο σου:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Μπράβο ρε Χρήστο πολύ ωραίο έκανες!Συμφωνώ μαζί σου δεν χρειάζονται άλλες πέτρες!Βγάλε όμως και 1 συνολική photoτο ενυδρείο!:smt041:smt041:smt041
|
2 Συνημμένο(α)
οριστε παιδες και 2 φωτο απο ενυδρειο ολοκληρο
|
βρε Χρηστάρα πότε τα οικονόμησες ??
άντε καλές γέννες :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
Παράθεση:
|
Μπράβο ρε Χρησταρα!!!:p Κούκλα είναι το ενυδρειο!!! :smt041
Αντε και καλές γεννες!!! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board