το ενυδρειο μου
2 Συνημμένο(α)
να και το δικο μου να σασ πω οτι ειμαι καινουριος νε το χομπι
Πληροφορίες Διαστάσεις:100 χ 50 χ30 Όγκος:150λιτ Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά: Egeria densa Vallisneria spiralis Anubias barteri var. nana Anubias barteri var Echinodorus 'Ozelot' Limnophila sessiliflora Ψάρια / Άλλα είδη: αγγελοψαρα μονομαχινεσ σκαλαρια Διακοσμητικά υλικά: ενα φυτεμενο ξυλο και πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μπλε αφισα Φωτισμός: 2 χ 36 φθοριου Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα:εξωτερικο της sera Θερμοστάτης: Λίπανση: σειρα τησ sera Παροχή CO2: μπουκαλα 0,5 λιτρ. Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0,0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0,0 Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 50 λιτρ. καθε 20 μερες Θερμοκρασία: καλοκαιρι 27c με 2 ανεμιστηρες στο καπακι χειμωνας 25c Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
πολυ ωραιο ενυδρειο!!:smt041μπραβο !!!;)
|
Πολύ καλή δουλειά μπράβο!
Το σεμεδάκι δεν μουλιάζει πάνω στο ενυδρείο; Αγγελόψαρα και σκαλάρια μαζί; Μια φωτό από το κάθε ένα θα βοηθούσε να λυθεί η παρεξήγηση. |
Το ίδιο είναι! Αγγελόψαρα=Σκαλάρια.
Τις μονομαχίνες βέβαια ... δεν ξέρω αλλά μάλλον θα έπρεπε να τις διώξεις. |
Παράθεση:
|
:smt018
Θέλουν θερμοκρασία 25-27 όπως και τα άλλα τροπικά ψάρια |
Πολυ ωραιο μπραβο
|
Παράθεση:
sory! Αλά είμαι καινούριος στο χόμπι και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ακόμη ------------------------- Παράθεση:
το σεμεδακι ειναι για τησ αναγκεσ τησ φωτογραφησησ !! |
Δεν ειναι ασχημη προσπάθεια όμως τουλάχιστον εμένα ο "πολύχρωμος" βυθός με χαλαει λίγο..... Δείχνει αφύσικος......
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board