ερωτηση για μονομαχο!!!!!
:confused:Ηθελα να ρωτησω αν ο μονομαχος πρεπει να ζει σε καποιο δωματιο που ειναι ησυχα!!!! δηλαδη πειραζει να βαζω μουσικη αρκετα δυνατα η οχι?????
|
Παράθεση:
|
Αν τον εχεις σε βιοτοπικο Ασιας, μονο παραδοσικη Ταιλανδεζικη μουσικη πρεπει να του βαζεις :grin::grin::smt020
|
δεν νομίζω να πειράζει αλλά μην βάλεις και δίπλα το ηχείο!!;)Εγώ παλαιότερα όταν είχα μονομάχο και έβαζα Έφη Θώδη μου έκανε νάζια και δεν έτρωγε για μια βδομάδα απεργεία πείνας θα το έλεγα !!Όποτε προσοχή στο τι τραγούδια θα βάζεις!!:D:D
|
το ενυδρειο βρισκεται στο μισο μετρο απο το ηχειο μπορει ομως και λιγοτερο!!!!!!! Λετε να τα βγαλω το ηχειο και να το βαλω καπου πιο μακρια????
|
Μια χαρα ειναι (εκτος αν ακους σε εντασεις "δολοφονω τον γειτονα")
|
Δεν ξερω αν ξερεισ απο τετοια τολι αλλα ειναι 2 σετ ηχειων 2.1!!!!!Και το ενα δεν το πολυ βαζω!!!!!!!!!Και μια παρατηρηση μερικα τραγουδια εχουν πολλα μπασα και το ψαρακι μου ειναι στο ιδιο επιπλο με το μπασο!!!!Εωδεχεταινα εχει καπιουσ κραδασμους!!!!!!!!!!!!!Πειραζει???
|
Ε καλό είναι να μην είναι στο ίδιο έπιπλο τότε, δεν έχεις πουθενά αλλού χώρο να μεταφέρεις το ενυδρείο ή το μπάσο (subwoofer?)?
|
το μπασο ειναι στο πατωμα!!!!Λετε να εχει κραδασμους!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
2,1 απο pc παίζεις??
Δεν βγάζεις πολλά db οπότε μικρό το κακό. |
ναι απο pc παιζω!!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
Μαβερικ ο διαγωνισμός έγινε και αν όχι που γίνετε;;;
|
εγω που του βαζω maiden γουσταρει κιολας!!:D:D
|
Παράθεση:
|
:smt023
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board