kribensis spieces tank 54lt
15 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:60-30-30 Όγκος:54lt Κατηγορία:spieces tank Φυτά:Ceratophyllum demersum (αρκετούτσικο) Ψάρια / Άλλα είδη:4 Pelvicachromis pulcher(kribensis) Διακοσμητικά υλικά:5κ. χαλίκι μέτριο σκούρο,1 mopani μεγάλο,2 πλαστικά φυτά TETRAPlantastics Φόντο:Όχι Φωτισμός:Sylvania Standard,15 watt,T8,Daylight Διάρκεια φωτισμού:9-10 ώρες Φιλτράρισμα:Vitatech,4 watt,5lt/min Θερμοστάτης:Vitatech 50 Watt Λίπανση:Όχι Παροχή CO2:Όχι Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:Κάθε εβδομάδα 50% Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες:Τα kribs είναι μικρά ακόμα.Όταν μεγαλώσουν λίγο θα μείνει ζευγάρι... Φωτογραφία: |
Αρκετα καλή η διαρύθμιση με το δεδομένο ότι, απ'οτι βλέπω είναι σε σημείο ορατό και απο τις 2 μεγάλες πλευρές.
Θα πρότεινα να πάρεις μερικά ακόμα μικρά ξύλα και να τα "σφηνώσεις" στο μεγάλο έτσι ώστε να δημιουργηθούν κι άλλες κρυψώνες και ταυτόχρονα να δώσεις λίγο ύψος. |
Έλεγα για καμια καρύδα(αν κα δεν μου πολυαρέσει) ή μια κατασκευή από πέτρες...και κανένα "ευκολο" φυτό ακόμα.ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ!!!
|
Πανέμορφη ρίζα κατ'αρχήν! Και πολύ όμορφο στήσιμο! :smt041
Φαίνεται και από τις δύο μεριές το ενυδρείο? Παράθεση:
Παράθεση:
|
Ναι είναι "ντουμπλφας":smt044.Για τα φύτα λέω παραπάνω...Δεν έχω τις γνώσεις και ον χρόνο και το φοβάμαι προς το παρόν.Στωμένο είναι το ενυδρείο και τρέχει 1 μήνα και κάτι.Στην αρχή είχα λίγα νιτρικά αλλα μετά έπεσαν.Μετράω με tetratest 5 in 1 και αμμωνία με σταγώνες sera.
|
Παράθεση:
Όσο για τα φυτά.. Είπε κανείς ότι θέλουν γνώσεις και χρόνο? (εγώ ο βλάκας φταίω, που γράφω ένα κάρο πληροφορίες για τη λίπανση! :D) Κάθε άλλο.. Μπορείς να βάλεις λίγα εύκολα φυτά, μη απαιτητικά, και το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό! ;) |
Το στρώσιμο έγινε κανονικά με πολύ προσοχή.Μετραω καθε εβδομάδα πριν τις αλλαγες αμμωνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Ακομα και μια φορά που λόγω φόρτου εργασίας έκανα αλλαγή στις 2 εβδομάδες.Βοηθάει βέβαια και το οτι έχω λιγα λίτρα και μπορω να κάνω μέγάλες αλλαγες...
|
Παράθεση:
Εννοώντας ότι μπορεί π.χ. να ανεβάσεις αμμωνία απότομα. Γι'αυτό πρόσεχέ το, ειδικά τώρα που είναι νέο. |
ωραίο το ενυδρείο σου, μ άρεσε πάρα πολύ η ρίζα που έχεις,επίσης προσπάθησε να βάλεις αληθινά φυτά δεν είναι δύσκολο και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα σ αποζημιώσει, αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις οπότε μην το φοβάσαι, πάντως είναι πολύ ωραίο και με προοπτική... καλή συνέχεια!!!!
|
thanx...!:smt028
|
8 Συνημμένο(α)
Και μερικές ψαροφωτογραφίες...
|
καμιά γέννα δεν είχες? τα ψαράκια σου είναι 2 αρσενικά 2 θυλικά η άλλη αναλογία??? είχες καθόλου τσακωμούς???
|
Στην 4η φωτό βλέπω 3 θυληκά...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board