ριο 125
7 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80χ35χ50 Όγκος: 100 λιτ.καθαρα Κατηγορία: Φυτεμενο (παρ'ολιγο βιοτοπικο :D) Φυτά: Hygrophila polysperma, Echinodorus uruguayensis, Echinodorus bleheri ,Cryptocoryne wendtii ''brown'',Bacopa monnieri,Aponogeton crispus,Cryptocoryne beckettii ''petchii',Lemna minor. Ψάρια / Άλλα είδη: 9 Tiger Barbs,3 apple snails Διακοσμητικά υλικά: 2 ριζες μοπανι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 1χ28watt Daylight, 1x 28watt nature Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: 1χ 2224 & 1 χ 2222(Eheim) Θερμοστάτης: 100watt jagger Λίπανση: ολη η σειρα seachem εκτος Εxcell Παροχή CO2: 2κιλη μπουκαλα (απο net) Παράμετροι: pH: 7.4 Γενική σκληρότητα (GH): 13o Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9o Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10-20 Αλλαγές νερού: Kαθε 10 ημερες Θερμοκρασία: 27οC Άλλες πληροφορίες: 2Ανεμηστηρακια 8ποντα συγρατουν την Θ στους 27. Φωτογραφία: Στην προτελευταια φωτο μπορει καποιος να μου πει αν εχουμε εγγυμοσυνες..? |
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.
|
Εφαγε πολυ ή ειναι ετσι μονιμα?
"εγγυος" δεν ειναι, αυγωμενη ναι... |
-Εχει 2-3 μερες που την ειδα ετσι πρησμενη....
Λες να'ναι αυγομενη γιατι ειχε κατι χορευτικα φλαμενκο προχθες που την ειδα με ενα αλλο της παρεας...:D |
Πολυ ομορφο...........
|
πολυ καλο φιλε Μιχαλη! αντε κ καλους απογονους!!!!:D
|
πολυ ωραιο ενυδρειο!!!!:p:p
|
πολυ ωραιο το ενυδρειο.και τα τιγρακια πρεπει να ειναι διαολοι:):)
|
-Αρχικα ενα ευχαριστω για τα καλα σας λογια..
-Να πω οτι το ενυδρειο ξεκινησε ως ενυδρειο-γενηστρα για ενα ζευγαρι σκαλαρια -και τα φυτα ειχαν μπει λιγο "ατσαλα" απο κλαδεματα μου- χωρις ομως να εχω καποιο αποτελεσμα...:(. -Αφου λοιπον μας επιασε και το καλοκαιρι τα σκαλαρια μετακομησαν στο μεγαλο και τη θεση τους πηραν τα τιγρακια. -Οντως μιλαμε ειναι διαολια ωρες-ωρες αλλα υπαρχουν και ωρες αναπαυσης...:) |
Όμορφο και πολύ ζωντανό το ενυδρείο σου φίλε. Μπράβο.
Βέβαια εγώ ίσως έβαζα λιγότερα φυτά και έδινα περισότερο χώρο στα τιγράκια. Και καμιά ερωτησούλα να μαθαίνω και τίποτα: 1. Πόσο καιρό λειτουργεί έτσι φυτεμένο το ενυδρείο σου; 2. Γιατι δεν χρησιμοποιείς excell; 3. Τα τιγράκια δείχνουν ενδιαφέρον για να μασουλίσουν τά φυτά σου; 4. Οι λάμπες προφανώς είναι οι εργοστασιακές. Ξέρεις άν μπορούν να βρεθούν ανταλλακτικές μέ το ίδιο μήκος και τα ίδια watt; Και πάλι :smt041:smt041:smt041 |
1.4 μηνες
2. υπαρχει μπουκαλα co2 3 κανενα 4 εργοστασιακες ναι.Τωρα τελευταια η arcadia εβγαλε http://www.arcadia-uk.info/product.p...10&lan=en&id=4 |
Και κάτι ακόμα...
Υπόστρωμα για τα φυτά είχες βάλει; Ευχαριστώ... |
Παράθεση:
|
Ομορφο το ενυδρειο σου !! Μπραβο !
|
Πολυ καλο,καλη συνεχεια!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board