Τι έχει;
2 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την γνώμη σας, για τις ακόλουθες φωτογρατίες. Να προσθέσω ότι το ψαράκι είναι από την πρώτη στιγμή σε ενυδρείο μόνο του... (Η φωτογραφίες είναι από κινητό γιατι δεν έβρισκα πουθενα την φωτογραφική μου...) |
Τα άσπρα στίγματα που μπορώ να διακρίνω μου μοιάζουν με fungus. ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ όμως λόγο φωτό.
|
Βασικά ένα μεγάλο ύπαρχει στο κεφάλι.
Τα υπόλοιπα άσπρα υπόλοιπα στίγματα που βλέπεις είναι από το τζάμι... όταν έκανα την αλλάγη του ψαριού από το μεγάλο στο μικρό ενυδρειάκι μάλλον δεν καθάρισα επιμελλώς το τζάμι... :oops: και ίσως και το φως που γυαλιζει στο ψαράκι. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!!! Και εγώ το ίδιο υποψιαζόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Βλέπεις, δεν το είχα ξαναδει από κοντά, μόνο φωτο στο internet. |
Επομένως μάλλον τελικά μιλάμε για fungus μια και είναι ένα το σημάδι, αλλιώς ίσως και να προβληματιζόμουν για ich.
|
εχω και γω 8 χηρες και ολες σε αυτο το σημειο εχουν κατι που γυαλιζει, δεν πιστευω οτι ειναι κατι....
------------------------- βασικα τωρα που το βλεπω καλυτερα εσενα προεξεχει εαν δεν κανω λαθος... εμενα απλα γυαλιζει.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board