αναγνωριση γαριδας.... (bamboo)
2 Συνημμένο(α)
καλησπερα.....γνωριζει κανεις ποιες γαριδες ειναι αυτες????
ευχαριστω.... |
http://www.petshrimp.com/shrimpspecies.html
Εμένα μου μοιάζει για wild snowball shrimp |
2 Συνημμένο(α)
λες να εχω τοσο σπανια γαριδα οσο λεει οτι ειναι??:D
μοιαζει αλλα στις νεες φωτο που καταφερα να βγαλω απο λιγο πλαγια η δικια μου εχει στο πλαι και κατι λευκες βουλες που το ειδος που μου ειπες δεν φαινεται να εχει στη φωτο......ευχαριστω παντως.... εχει κανεις τετοιες γαριδουλες? τις ξερει?? |
3 Συνημμένο(α)
οριστε και μετα την προσαρμογη...φαινονται και καλυτερα ετσι....κανεις??
η μεγαλη ειναι 5 εκατοστα και η μικρη 4 εκ |
Το μεγεθος και τα σχεδια δειχνουν οτι ειναι bamboo shrimps αλλα τους λειπουν τα ποδαρακια με τα "αλεξιπτωτα" που χρησιμοποιουν για συλλογη αιωρουμενης τροφης.
|
Παράθεση:
τα ποδαρακια που ειναι σαν βενταλιες και συλλεγουν τροφη ειναι μαζεμενα. μολις μπουν σε ενυδρειο και βρουν καποιο σημειο με αρκετη ροη νερου θα παρουν θεση και θα ανοιξουν |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παντως ειναι πανεμορφες ! να τις χαιρεσαι και να θυμασαι οτι ολες οι γαριδες ειναι πολυ ευαισθητες σε αποτομες αλλαγες παραμετρων νερου.
|
Παράθεση:
δεν ψαχνουν για τροφη, φιλτραρουν τα μικροσωματιδια που κυκλοφορουν στο νερο με τις βενταλιες τους και τρεφονται απο αυτο, ο,τι μαζευτει τρωγεται |
Παράθεση:
------------------------------- μετα απο αρκετες αναζητησεις...αυτες ειναι ειχατε δικιο.. atyopsis moluccensis σας ευχαριστω πολυ!!! ------------------------- σημερα η μεγαλη εχει κατσει 5 εκατοστα απο την εξοδο του φιλτρου...με τις βενταλιες ανοιχτες....καλα ειναι για πολυ χαζι...πως βρεθηκαν αυτες οι γαριδες εδω πανω...απορω...!!!! |
Ειναι αρκετα συχνες τουλαχιστον στην Πατρα που δεν φημιζεται και για τη ποικιλια στα καταστηματα της :).
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ανατριχιασα :smt120 |
Πανο εδω Κομοτηνη μονο αυτες φερνουν. Εχω και εγω δυο. Αμα σου αλλαξουν κελυφος να δεις τι ωραιο πορτοκαλι χρωμα παιρνουν. Καμια cherry ρε παιδιααααααα
|
Παράθεση:
|
Δεν ηξερα τι οτι ψαχνεις τετοιες γαριδες. Παντως αυτες τις δυο τις εχω κανενα χρονο . αυγα δεν εχω δει σε καμια. (ισως ειναι του ιδιου φυλλου)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
που μπορω να βρω????:D:D:D |
Παράθεση:
θα σε βγαλω στα thread "ζητω συγνωμη".....:D:D |
Πανο, οι συγκεκριμενες γαριδες -οπως και οι αμανο- θελουν υφαλμυρο νερο για τις προνυμφες τους να αναπτυχθουν.Αυγα κανουν αλλα..
Επισης ζουν αρκετα χρονια και δεν θελουν ειδικο ταισμα. Πιανουν μικροοργανισμους συνηθως στην εξοδο του φιλτρου. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board