Σκαλαρια και συμβατοτητα.
Καλησπερα παιδια. Στο ενυδρειο μου εχω 4 σκαλαρια , τα 2 ειναι πλεον ζευγαρι και γεννησανε , τα υπολοιπα δυο θελω να τα βγαλω. Μπορω να τα βαλω σε ενα 80λ που υπαρχει ηδη ενα ζευγαρι Herotilapia multispinosa ; Ειναι συμβατα μεταξυ τους η θα υπαρξει προβλημα ;
|
1ζευγαρι σκαλαρια στο 80αρι και τιποτα αλλο απο κιχλιδες.Ισως να εβαζες και μια ομαδα κορυντορας
|
jimfytakis αν μεταφερω τα multispinosa σε αλλο ενυδρειο , μπορω να βαλω στα 80λ 5-6 μικρα σκαλαρια μονα τους για να πετυχω αλλο ενα ζευγαρι; και μια ερωτηση ακομη , αν βαλω gold και black σκαλαρια μαζι υπαρχει περιπτωση να ζευγαρωσουν ;( χρυσο με μαυρο)
|
Ναι, και ναι..
Τα gold black κλπ σκαλαρια ειναι προιοντα επιλεκτικων διασταυρωσεων οποτε θα βγαλουν διαφορα, οχι ιδιαιτερα ενδιαφεροντα αποτελεσματα. Οι καθαρες μορφες των ψαριων ειναι προτιμοτερες και κατα πολλους ομορφοτερες. |
Καλημερα. Δικιο εχεις Netblues , αυτο προσπαθω να αποφυγω κι εγω , γι αυτο ρωτησα πιο πανω αν θα μπορουσα να εβαζα σκαλαρια μαζι με multispinoza , για να μην ερθουν σε επαφη τα black με τα gold.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board