Μονομαχος 20 λιτρα...
3 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:42x21x33 Όγκος: 27 λίτρα Φυτά:Κερατόφυλλο, Hygrophila polysperma, Limnophila sessiliflora, Κρυπτοκορίνα Ψάρια / Άλλα είδη: Μονομαχος Διακοσμητικά υλικά: ριζα, χαλαζιακο χαλικι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: juwel Φωτισμός: 1 x 8W T5 Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: 450 L/H Θερμοστάτης: 50 W Λίπανση: Excel Παροχή CO2: οχι Παράμετροι: pH: 7.0 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού: 30% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:27 Φωτογραφία: |
για 6η (και τελευταια φορα????) μπραβο...μολις μεγαλωσουν τα φυτουλια θα γινει το κατι αλλο...
(να ξαναρωτησω για το φοντο??) |
http://www.juwel-aquarium.de/en/strukturrckwnde56.htm
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.585 Νομιζω οτι φτανει για σημερα..... :D Παντως μολις μετακομισω σχεδιαζω να προσθεσω ενα 2.8Χ50Χ70 |
Παράθεση:
|
Δυσκολο να πω...... Αρχικα το σχεδιαζα για δισκους.... Ομως μαλλον θα καταληξω σε αφρικανες....1000 λιτρα φυτεμενο με φοβιζει απο αποψη συντηρησης........
|
Παράθεση:
|
ειναι νωρις ακομα.....προς το παρον κυνηγαω το μαστορα που μου βαζει τα κουφωματα......
|
Παράθεση:
|
Χμμ δεν ειναι ασχημη ιδεα.....Θα το σκεφτω ψυχραιμα οταν ερθει η ωρα.....
|
χαχαχαχαχα εδω μετα απο τοσα παλιοενυδρεια θα στην πω :θελει καθαρισμα το τζαμι. Και εδω Μπραβο.
|
Χμμμ.. τι μου θυμίζει άραγε.. το φίλτρο αριστερά.. ο θερμοστάτης δεξιά.. το background.. το χαλίκι.. ρίζα στο κέντρο.. χμμμ.. κάπου τα έχω ξαναδεί! :D
Μήπως έβαψες το μονομάχο από κόκκινο σε μπλε? :D Υ.Γ. Να σε ρωτήσω επί τη ευκαιρία.. Υπόστρωμα δεν έβαλες, έτσι? Σε ένα από τα 2 μονομαχοενυδρεία σου (ή και στα 2 ίσως), βλέπω/γράφεις ότι έχεις κρυπτοκορίνες.. Αυτές δεν "τρώνε" από τη ρίζα κυρίως? Βάζεις ταμπλέτες? |
τιποτα δεν βαζω.....Μαλιστα μια κρυπτοκορινα ακομα που ειχα την εβγαλα γιατι ειχε γινει πολύ μεγαλη....
|
Το φόντο απο που μπορώ να το αγοράσω;Γιατί είναι πολύ ομορφότερο απο αφίσα.Πολύ ωραίο ενυδρείο και πολυ ωραίος ενοικιαστής.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board