διάταξη υλικών
καλημέρα. έχω ένα κινέζικο ενυδρείο haillea του οποίου η πλάτη έχει 4 διαμερίσματα γαι υλικά φίλτρου. επειδή ξαναστήνω το ενυδρείο άλλαξα τα υλικά. η κυκλοφορία του νερού γίνεται από τα δεξιά προς τα αριστερά.αρχικά είχε στα πρώτα 2 διαμερίσματα σφουγγάρι , στο 3ο σφουγγάρι και μετά υαλοβάμβακα και στο 4ο τον κυκλοφορητή. Εγώ τώρα έβαλα στο 1ο υαλοβάμβακα στην είσοδο του νερού και σφουγγάρι , στο 2ο substrat pro 1ltr και σφουγγάρι , στο 3ο μακαρόνι και σφουγγάρι και στο 4ο σφουγγάρι και τον κυκλοφορητή.
Θέλω να ρωτήσω εάν είναι σωστή η διάταξη των υλικών ειδικά για τον υαλοβάμβακα γιατί διαβάζοντας διάφορα παρόμοια θέματα άλλοι λένε να μπαίνει στην αρχή και άλλοι στο τέλος. ευχαριστώ εκ των πρτέρων για τισ απαντήσεις ------------------------- ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις ήθελα να γράψω στο τέλος |
Καλυτερα να τον βάλεις στο τέλος γιατι έτσι που το έκανες θα σου μπουκώνει πολύ γρήγορα....
Εγω θα έβαζα με τη σειρα: 1. μακαρονι 2. σφουγγαρι 3. substrat pro 4. υαλοβάμβακας |
Εχει δικιο ο Νεοκλης.Εγω να προσθεσω οτι μπορεις να βαλεις και πριν το μακαρονι σφουγγαρι το οποιο να μπορεις να το ξεπλενεις ωστε να μην μπουκωνει το μακαρονι.
|
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα τον βάλω στο τέλος
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board