ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;
υπάρχει ψάρι ή γαρίδα που μπορεί να ζήσει σε 8λιτρο ενυδρείο με θερμοστάτη 50w και μάλλον χωρίς φίλτρο επειδή δεν βρίσκω φιλτράκι;
|
ζωντανο η πλαστικο??
υπαρχουν κατι γυαλινα ψαρακια που επιπλεουν με μια φυαλινι φυσαλιδα γεματη αερα!μαλιστα πινουν και οι γατες νερο απτη 0,5λιτρη τους γυαλα χωρις αυτα να στρεσαρονται! |
νερο επιτρεπεται να εχει?
|
Ενοώ ψάρια πχ κουνουπόψαρα.
|
ναι υπαρχει και μπορεις να το βρεις ευκολα...ενα νεκρο χρυσοψαρο!
(να κανουμε και λιγο χιουμορ westie...ανευ παρεξηγησης...) |
Θερμοστάτη να μην έχει πρωσορινά για καμια εβδομάδα.
|
:confused: :confused: :smt108
|
υπαρχουν και τα ψαριοφαντασματα, και πανε και κοπαδιαστα!!
|
τώρα ποιος δουλεύει ποιόν ήθελα να ήξερα αλλά τές πα ...
|
Να κλάψω :cry: ή να γελάσω ; :smt040
|
Παράθεση:
|
Υπάρχουν μικρά φιλτράκια.
|
τσιμπα και σαλατα θα αναγουλιασεις με το ψαρι θα σου ερθει βαρι:D :D :D
|
Ο κολλιτός μου χάρισε ενα 50w θερμοστάτη και τώρα δεν ξέρω ποσα λίτρα την ώρα να ανακυκλώνει το φιλτράκι μου και ποσο θα κοστίσει.Το θέλω συγκεκριμένα για γαρίδες.
|
Όχι γαρίδες σε τόσα λίγα λίτρα.
Και εγώ ήθελα να το κάνω αυτό αλλά πληροφορήθηκα και είναι λάθος. Σε τόσα λίγα λίτρα μόνο μονομάχος και αυτός οριακά. 50watt είναι υπερβολή...με έναν 25αρη είσαι κομπλέ. Τώρα όσο αναφορά το φιλτράκι μπορείς να πάρεις κρεμαστό ή το μικρότερο που θα βρεις βάζοντας μπροστά του μπλε σφουγκάρι για να χαμηλωσει η ροή αλλά όχι η αποδοτηκότητα. |
Ειχα 25αρη αλλα την θερμοκρασια δεν την κρατουσε 26βαθμούς αντιθέτως με το 50αρι που μου το κρατουσε εις διπλουν.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τι να έπαθα άραγε??? :smt119 |
Παράθεση:
|
Εντάξει..... Μπορεί να μην έχει διαβάσει τόσο .... να θέλει και να λέει πράγματα που για εσάς είναι ανήκουστα (δεν αναφέρομαι στο το προηγούμενο πόστ ..αλλά γενικά)... αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και 12 .... όΧι πως εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος αλλά μέσα σε 3-4 εφηβικά χρόνια αλλάζουν πολλά!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board