Εliwell ic 915
Καλημερα παιδια , εχω TROPHEUS (IKOLA και BEMBA ) και τον Εliwell ic 915 τον εχω τον χειμωνα απο 25 - 25,5 C. Τα ψαρια αυτα το χειμωνα θελουν 25-26 C . Η ερωτηση ειναι αν κανω καλα που αφηνω ενα 0,5 C να παιζει ; H πρεπει να αλλαξει ; Ευχαριστω !
|
Αν και δεν έχω τον controler που αναφέρεις νομίζω οτι η διαφορά του μισού βαθμού είναι και μέσα στα όρια σφάλματος που σημαίνει οτι δεν έχει και καμία σημασία ειδικά για τα ψάρια που λες.
|
Εχει αν θελεις μικροτερο σφαλμα στο 0,1 γι'αυτο ρωταω .
------------------------- :rolleyes: Τωρα το ειδα οτι εχω βαλει το post μου σε λαθος κατηγορια ! Sorry !!! Aν μπορει καποιος ας το αλλαξει , ευχαριστω ! |
Εγω τους δικους μου τους εχω ριθμισει στο 0,2...
|
Παράθεση:
|
Eυχαριστω παιδια θα το αλλαξω και θα το κανω να παιζει απο 25,5 C - 25,3 C το χειμωνα . Τι λετε για αυτα τα ψαρια , καλα δεν ειναι ;
|
Τις δικιες μου αφρικανες τις εχω στο σαλονι και εκει δεν εχω μονιμη θερμανση,μονο τζακι,,οταν δεν το εχω αναμενω η θερμοκρασια ειναι 25, και οταν το αναβω παει 26,και εδω και χρονια δεν εχω κανενα προβλημα "με τις αφρικανες"..:cool:
|
Τωρα μπερδευτικα λιγο , αρα ειναι καλο να παιζει η θερμοκρασια απο ( 0,5 - 1 C ) , η να ειναι στους 0,2 μεσα στην ημερα οπως προαναφερθηκε ;
|
Τέτοιες διαφορές ξαναλέω δεν έχουν σημασία.
|
Σωστα...!!!
|
Ευχαριστω παιδια , οποτε μπορω να μεινω για χειμωνα στους 25 - 25,5 C .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board