Κάρτα Μέλους
Στην κοπή της πίτας με την πληρωμή της νέας συνδρομής μου δόθηκε και η κάρτα μέλους, επειδή έχω δει και κάρτες μελών απο άλλους συλλόγους πιστεύω ότι χρειάζεται και ένας αριθμός μητρώου μέλους και μία σφραγίδα του συλλόγου ,εσείς τι λέτε?
|
Συμφωνω.Πολυ ψευτικη ειναι αυτη που εχουμε.
|
Παράθεση:
|
καλημέρα κ. Στάυρο μήπως μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτο της κάρτας να την δούμε κ εμείς? (με καλυμμένα εννοείτε τα προσωπικά στοιχεία...)
|
Μη μου βάζεις δύσκολα τώρα ,καλύτερα να με σκοτώσεις χα χα ,τα έχω πει και πιο παλιά απο Η/Υ άστα να πάνε:D :D .
|
Τα προσωπικά στοιχεία της κάρτας (αν δεν έχει αλάξει μια και εγώ έχω νομίζω την παλιά) είναι στο πίσω μέρος της κάρτας.
Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω όμως η κάρτα μέλους θα αντικατασταθεί σύντομα οπότε αναμείνατε και όλα θα γίνουν. Μην ξεχνάμε οτι όσοι δουλεύουν στον σύλλογο δουλεύουν αφιλοκερδώς και έχουν και τις προσωπικές τους δουλειές και ζωές. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ψευτικη εννοουσα οτι το μονο που γραφει ειναι ονοματεπωνυμο και ημ ληξης τιποτα αλλο ουτε σφραγιδες ουτε αριθμο ουτε τιποτα.Δεν εχει καποιο κωδικο ασφαλειας(τροπος του λεγειν). |
1 Συνημμένο(α)
Νομίζω η κάρτα είναι πιο πολύ ενημερωτική για να ξέρουμε πότε λήγει η συνδρομή μας.
|
και ποια η χρηση της καρτας;
|
Απλα για να μην την κανουμε τατουαζ στο μπρατσο την εχουμε σε χαρτι.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
είτε καινούργιας είτε παλιάς... |
Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος του μέλους του Δ.Σ. που χειρίζεται τις λίστες μελών, υπάρχει καθυστέρηση στην καταγραφή των αριθμών μητρώου του κάθε μέλους. Έχει πραγματοποιηθεί η έκδοση νέων ταυτοτήτων και θα αποσταλλεί όταν ολοκληρωθεί η καταγραφή. Προσωρινά έχουν δοθεί ταυτότητες με μη συμπληρωμένο αριθμό μητρώου, οι οποίες θα αντικατασταθούν.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board