Βοήθια γεννά από Corrydoras
Αυτή τη στιγμη στο ενυδριο μου εχει 4 Corydoras aeneus και 2 Algae Eater γιατι εχω σκοπο να φερω 1 Ζευγάρι Apistogramma cacatuoides και τα αλλαζω ολα. Τι να κανω με τα αβγα των corry.Εχω μια πλαστικια γεννηστρα για guppys να τα βαλω μεσα τα αυγα;
Σας παρακαλω τα φωτα σας |
Θα χρειαστεις ενα μικρο ενυδρειακι με τα παρελκομενα του για να μεγαλωσουν τα μικρα, εχεις?
|
Ναι εχω αλλα δεν ειναι στρωμενο!Tι πρεπει να κανω με τα αυγα;Να τα βαλω τωρα στο μικρο ενυδρειο;
Eυχαριστω για την βοηθεια. |
Μπορείς να το μπολιάσεις από το κυρίως ενυδρείο σου!
Επίσης εφόσον ειναι μικρό το ενυδρειάκι καλό είναι να κάνεις τη μεταφορά με νερό από το κυρίως ενυδρείο. |
Γεμίζεις το ενυδρειακι με νερό από το μεγάλο... Βάζεις μέσα θερμοστάτη, φιλτράκι (ιδανικό είναι αυτό με την αεραντλία http://www.aquaristic.net/shop.php/s...or/manufac.880 ή μπορείς να το κανεις και μόνο σου), μπολιάζεις με μούργα από το μεγάλο και είσαι έτοιμος...
Και μικρές και συχνές αλλαγές... |
Kαι όσο είναι τα αυγά μέσα στο μικρό ενυδρείο, να βάλεις λίγο methylene blue ή κάποιο φάρμακο για fungus.
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβολές σας. Κάτι ακόμα μήπως ξέρετε σε πόσες μέρες τα αυγά θα εκκολαφθούν;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board