Ζηλεύεις?
πατα το παρακατω λινκ και πες μου ειλικρινα αν ζηλεψες :smt003:smt003
http://youtube.com/watch?v=KWHSbu6kLwk&feature=related |
Τι να πρωτοζηλέψεις από αυτό το χάος? Χειρότερο συνοθήλευμα ψαριών δεν έχω ξαναδεί:(.... Μια δεξαμενή με ψάρια όλων των ειδών άσχετα μεταξύ τους... Μπράβο σε αυτόν που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να κάνει ένα τόσο τεράστιο βλακώδες λάθος... :smt067
|
Σωστη και 100% δεκτη η παρατηρηση σου αλλα ο τιτλος ειναι καθαρα για το "ενυδρειο" σαν μεγεθος και οχι για το περιεχομενο του.. ισως επρεπε να το ειχα γραψει διαφορετικα:(:(
|
αν θυμαμαι καλα ο ιδιοκτητης ειναι καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι, παρ'ολα αυτα τιποτα δεν τον εμποδισε να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα. εστω και σαν σαλατα!
http://www.monsterfishkeepers.com/fo...ead.php?t=8952 |
δεν το έκανε ένα reef ή fish only;;; :D :D
αλήθεια...και υποθετικά πάντα...θα μπορούσε να υπάρξει επιτυχημενη αναπαραγωγή τροπικών ψαριών σε τέτοιου μεγέθους δεξαμενή;;;:confused: |
σε τετοιου μεγεθους δεξαμενα και αν θα μπορουσε να υπαρξει αναπαραγωγη αλλα οχι με το δικο του set up αμα το γεμιζε μεσα κορμους και vallisneria gigantea πχ και εβαζε μονο οσκαρ η αλλες μεγαλες αμερικανες η ακομα και να το κανε νταμαρι με αφρικανες σε λιγο καιρο θα γινοτανε πανζουρλισμος μεσα πιστευω!
εγω παντως θα το γεμιζα guppy να γινουν δισεκατομυρια σε λιγο καιρο εκει να δεις θεαμα!:D |
Παράθεση:
|
φανταστείτε ένα βιοτοπικό Αμαζονίου!!!! :D :D :rolleyes:
|
Εγώ θα το γέμιζα σαργούς και ροφούς και θα έμπαινα μέσα με το ψαροτούφεκο :D:D
|
εγω παλι θα το εκανα tanganyika...
να θυμηθω να παντρευτω εφοπλιστη:rolleyes::smt003 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
υγ.ολα βεβαια θα ηταν καταγεγραμενα σε dvd του national geographic,και το μονο που θα εμενε θα ηταν να βρω εναν κομιστη...πραγμα ευκολο για τα ελληνικα δεδομενα... |
σε καποια φαση φαινεται μια μπετονιερα,λετε να ειναι η τα'ι'στρα του...:rolleyes:?
|
Παράθεση:
|
καλα τωρα ποσοι θα θελαν κατι τετοιο σπιτι τους;
μηπως πρεπει να βαλουμε ενα οριο; (εγω θα το εκανα πισινα να κανω μπανιο μονος μου, κανενα ψαρι :) ) |
Αν δεν έχει ασφάλεια πλημμύρας ...
|
Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά όταν θα του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της αντίστοιχης ΕΥΔΑΠ μετά το πρώτο γέμισμα του "ενυδρείου" . :D:D
|
το ενυδρειο ειναι 50000 γαλονια δηλαδη ~190000λιτρα εκτος απο το 1ο γεμισμα σκεψου και τις αλλαγες:):) θα ειναι ~45000:):)
Αλλα για να εχει τα λεφτα να φτιαξει κατι τετοιο δεν νομιζω να ειναι προβλημα ο λογαριασμος της ΕΥΔΑΠ |
Σε τετοιας ταξης ενυδρεια δεν κανεις τις κλασικες αλλαγες 30% και με την ιδια συχνοτητα.Απτην αλλη μπορει να χει και 5-6γεωτρησεις...Αλλα απτη ψαροσουπα του τυπου δεν κρινω να χει ιδεα απο αλλαγες.Περαν της κατασκευης και τα ψαρια του ειναι ακριβα....Δεν ξερω αν θα μου αρεσε κατι τοσο μεγαλο...Ισως να το κανα mixed pleco lake!!!Ισως μεγαλες αμερικανικες κιχλιδες οπως wolf cichlide και γατοψαρα οπως φρακτοκεφαλους....ισως αρουανες και potamotrygon sp.........
|
Καλές οι υπερβολές αλλά "παν μέτρον άριστον"... Ευτυχώς που δεν έβαλε κανα δελφίνι ή φάλαινα και να λέει ότι το έκανε "ανοιχτής θαλάσσης" ή "πελαγικό"!!!! Εγώ θα το γέμιζα με ορχιδέες τροπικές και μη μαζί άλλα περίεργα είδη φυτών (π.χ. carnivorous plants) με το ανάλογο decor και θα γινόταν ένα τέλειο "orchidarium"...;):D (όχι μπαξές βεβαια....)
|
και πλατανο θα μπορουσες να βαλεις εκει μεσα :smt036:smt036
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board