EHEIM professionel II 2028
Γεια σας φιλοι μου θελω να αγορασω αυτο το φιλτρο,αξιζει να το παρω?
|
Σε τι ενυδρειο θα το χρησιμοποιησεις;
|
Παράθεση:
παρτο με κλειστα ματια :D |
Αν προκειται για το ενυδρειο που αναφερεις στο προφιλ σου,θα σε καλυψει απολυτα...
|
Έχω το ίδιο για φυτεμένο με δίσκους , το συνιστώ με κλειστά μάτια.
|
σωστα γι'αυτο ειναι,φτανει ενα η να βαλω δυο?
δισκους θα φιλοξενησω. |
Παράθεση:
οι δισκοι θελουν καλη φιλτρανση. θα κοιμασαι πιο υσηχα κ εσυ και τα δισκακια σου. εγω προτεινω ενα 2026 με τα υλικα του http://www.aquaristic.net/shop.php/s...archparam/2026 και θα τα καθαριζεις εναλαξ |
-Για τα 250 περιπου καθαρα σου λιτρα πιστευω οτι καλα ειναι δυο 2026...
|
καλα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο βαζουν τα προτεινομενα μεγιστα λιτρα για το καθε φιλτρο οι κατασκευαστες
γιατι υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ εταιριων και ενυδρειοφειλων, εδω συζηταμε για 250λ ενυδρειο και προτεινουμε 2Χ350λ η ενα 600λ |
Οι Δισκοι θελουν καλη φιλτρανση καταρχας. Απο εκει και περα αν εχεις αλλα ψαρακια, και το ενυδρειο δεν ειναι overstocked δεν νομιζω να εχεις προβλημα και με ενα. Οσο περισσοτερα παντως, τοσο καλυτερα πιστευω. Και καλητερα 2 που να καλυπτουν τα λιτρα σου (το καθενα μονο του) παρα ενα και να τα υπερκαλυπτει
|
Και στην περίπτωση που έχεις δυο φίλτρα αν χαλάσει το ένα θα σε υποστηρίξει το άλλο και δεν θα τρέχεις πανικόβλητος να το επισκευάσεις ενώ στην περίπτωση που έχεις ένα την "έκατσες"...
Τώρα αν χαλάσουν και τα δυο ταυτόχρονα...ε,τότε τι να πώ? |
Παράθεση:
|
εγω θεωρω οτι ειναι μεγαλη υπερβολη
τωρα βεβαια περιμενεις και αποψεις αλλων τι σκοπευεις να βαλεις μεσα; σκεφτεσαι να βαλεις υπερβολικα πολλα ψαρια μεσα; Παράθεση:
|
Αν δεν σε νοιάζει το οικονομικό τότε κακό δεν κάνει....
|
Παράθεση:
δουλευουν με στραγγαλισμενη την καταθλιψη? |
Μα στην αρχή ρωτάς αν αξίζει να το αγοράσεις και τώρα λές ότι τα έχεις...
Θα μας τρελλάνεις βρε αδερφέ... |
αν τα εχεις τοτε τα βαζεις και τα 2.δεν το συζηταμε.
πολοι κανουν το ενα μονο με βιολογια και το αλλο μονο με σφουγγαρια (μηχανικο). εγω τα εχω οπως συστηνει η eheim.και αυτο θα σου ελεγα. υ.γ.παντως αυτα τα 2 φιλτρα σηκωνουν ενυδρειο 500λιτρων.θα ειναι το επομενο σου.....τα φιλτρα τα εχεις |
Παράθεση:
|
ΤΕλικα για να καταλαβουμε :confused:
τι φιλτρο φιλτρα εχεις τελικα??? |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board