Καινούργια παραλαβή......
Pseudotropheus zebra sp. "cobalt blue
Maylandia zebra "Makonde Pseudotropheus zebra sp. Gold Maylandia livingstoni Maylandia greshakei Από τα παραπάνω θέλει κανένας κανένα μικρό ψαράκι??? |
Φίλε μου ενδιαφέρομαι για 3 θυληκές Pseudotropheus zebra sp. "cobalt blue" ή αλλιώς maylandia caillanos.
|
δεν ξερω ακομα το φυλο αν θες περνα απο εδω να τα διαλεξεις απο τα μικρα μας . Γλυφαδα μενω.
|
καλησπερα!!! με ενδιαφερει να επερνα 4-5 τεμαχια Maylandia zebra "Makonde!!
μπορεις να μου πεις ποσο εχουν και αν μπορεισ να τα βαλεις στο καραβι για συρο.... σε ευχαριστω!!!! |
Για να καταλαβω, αγορασες πολλα στο σπιτι σου και σου περισσευουν, ή εχεις μαγαζι?
|
οπα ρε παιδια δεν εχω μαγαζι ουτε τα πουλαω.
Μετα απο αρκετες γεννες εχω γεμισει απο τα ιδια ψαρια και προσπαθω να κανω λιγη αποκεντρωση. Δεν θελω να δωσω και παρα πολλα 6, 7 περιπου. Οποιος θελει και ειναι κοντα στην Γλυφαδα καλως να ερθει. |
Παράθεση:
καλησπερα!!! αν δεν στα παρουν που δεν το πιστευω!!!! θα τα ηθελα... αλλα μενω συρο.... :confused: :confused: :confused: |
Cobalt blue έχεις?
Αν ναι να κάνω μια βόλτα από Γλυφάδα μεριά... |
Παράθεση:
δεν κανεις μια βολτα και για εμενα... :D :D :D :D |
φιλε απο την Συρο ειναι λιγο δυσκολο να στα στειλω εκει.
Δεν εχω τοσο χρονο για να το κανω..... ------------------------- ------------------------- ------------------------- θα ανεβασω φωτο.. σε λιγο |
Παράθεση:
το ξερω φιλε μου!!! απλα λες και το ηξερες οτι μου αρεσουν... και ειναι αυτα που θα συμπληρωναν το ενυδρειο μου... πειμενω να τα απολαυσω στις φωτο σου.... |
φωτος
6 Συνημμένο(α)
προς οποιον ενδιαφερομενο
|
Χμμ.. ολα καλα και αγια.. καποιες παρεμβασεις στο aquascape ομως ειναι απαραιτητες...
|
Γιάννη κρατησε μου τα Pseudotropheus zebra sp. "cobalt blue και θα συννενοηθούμε με πμ πότε θα βρεθούμε.
|
OK.. ΠΛΥΜΜΗΡΑ
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board