Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Γλυκό νερό - Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=8)
-   -   agutan...ποσα EURO??? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21832)

Andros 01-01-08 15:42

agutan...ποσα EURO???

Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε. Απο σημερα η Κυπρος μπηκε στην ευρωζωνη και θα ηθελα να ρωτησω ποσα στοιχιζει το agutan στην Ελλαδα για να παρω μια γευση απο του τι να περιμενουμε εδω στην Κυπρο. Περιττο να πω οτι ηδη αρχισαν τα ...γλεντια εδω στην Κυπρο:D :D :D

strider 01-01-08 16:39

πάνω κάτω 10 ευρά

Tolis 01-01-08 17:09

Γλεντια γιατι? Μια χαρα ησασταν με τη λιρα...

Andros 01-01-08 17:19

Οταν λεω γλεντια προεδρε εννοω οτι....θα πεσει ξυλο:D :D :D :D :D με τις τιμες που ειδα σημερα;) :D

andreas K 01-01-08 17:59

Και πουσαι ακομα...

orck 01-01-08 18:00

δηλαδη; αυξησανε τις τιμες πολυ; λογικο ειναι σε τετοιες αλλαγες να υπαρχουν εντονα κυματα αισχροκερδιας
αν βλεπεις μεγαλες διαφορες τοτε αγοραζε απο eshops οπως κανουμε και εδω εαν κατι εξω ειναι πολυ φτηνοτερο

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Andros (Μήνυμα 225066)
Οταν λεω γλεντια προεδρε εννοω οτι....θα πεσει ξυλο:D :D :D :D :D με τις τιμες που ειδα σημερα;) :D

soza 01-01-08 21:45

Οι τιμες με την λιρα ηταν αρκετα ψηλα.. ποσο υψηλα να τις πηγαν ακομα?:confused:

delta66 01-01-08 22:23

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από strider (Μήνυμα 225059)
πάνω κάτω 10 ευρά

Ποια συσκευασια?

Τα 100ml μεσο ορο τα πουλανε 4Ε

Και κανουν τα 100ml για 400 λιτρα νερο.

Τσεκαρε και το seachem prime 100ml για 4000 λιτρα νερο (δεκαπλασια ποσοτητα για ουτε τη διπλασια τιμη).

Andros 02-01-08 14:05

Αστα να πανε παιδια...αγορασα απο Γερμανια μια αθλητικη μπλουζα 25 ευρω και την ιδια την βρηκα εδω στην Κυπρο 56 ευρω!!!! μου ηρθε να βαλω τα κλαματα. Τωρα για το agutan μιλω για τη συσκευασια των 250ml η οποια εδω ειναι 8 ευρω:D καλη τιμη σε σχεση με την Ελλαδα ετσι???:D

orck 02-01-08 14:25

κακη ομως αν το παρεις απο εξω
το aquartistic εχει προσφορα τα 500ml με 6 ευρω περιπου
ακομη καλυτερη τιμη ετσι; (παλι ομως ειναι ακριβοτερο απο το Prime)

(τα 10 ευρω δεν ειναι σταθερα σε ολα τα καταστηματα της Ελλαδος, εχει και εδω ενα σοβαρο καταστημα που εχει λογικες τιμες, σε μερικα και καλυτερες απο εξω)

Andros 02-01-08 15:37

Φιλε orck 1 η 2 ευρα πανω κατω για οτι εχει να κανει με το χομπυ δεν εχει προβλημα, χαλαλι;) :grin: Αυτα τα τρελλα που βλεπουμε σε αλλα προιοντα και ειδικα σε ειδη πρωτης αναγκης ειναι το προβλημαzw Ευτυχως τα ενυδρειακα προιοντα απ'οτι ειδα σημερα ειναι μεσα σε λογικα πλαισια:)

PascM 02-01-08 23:26

Ας το δούμε λαμβάνοντας και μια ακόμη παράμετρο!
Την διαφορά μισθών!

orck 03-01-08 16:03

μπορει να ειμαι εγω φραγκοφονιας αλλα για εμενα η διαφορα 1 η 2 ευρω μετραει, ειδικα αν ειναι πολλα 1 η 2 ευρω μαζεμενα φτανεις ευκολα διαφορα στα 10 η 20 ευρω

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Andros (Μήνυμα 225292)
Φιλε orck 1 η 2 ευρα πανω κατω για οτι εχει να κανει με το χομπυ δεν εχει προβλημα, χαλαλι;) :grin: Αυτα τα τρελλα που βλεπουμε σε αλλα προιοντα και ειδικα σε ειδη πρωτης αναγκης ειναι το προβλημαzw Ευτυχως τα ενυδρειακα προιοντα απ'οτι ειδα σημερα ειναι μεσα σε λογικα πλαισια:)

Andros 03-01-08 17:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από orck (Μήνυμα 225558)
μπορει να ειμαι εγω φραγκοφονιας αλλα για εμενα η διαφορα 1 η 2 ευρω μετραει, ειδικα αν ειναι πολλα 1 η 2 ευρω μαζεμενα φτανεις ευκολα διαφορα στα 10 η 20 ευρω

Οχι παιδια, δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε σχεση με το παλιο νομισμα. Μιλαω για τα ενυδρειακα προιοντα ετσι! Ο φονος ειναι στα υπολοιπα προιοντα αφου η αισχροκερδια (στρογγηλεψαν τις τιμες απο τον πατο προς τα πανω) μπηκε προτου ερθει το Ευρωzw ετσι κι αλλιως ο πετσοπας ειναι πολυ καλος μου φιλος και μου κανει ειδικες τιμες:D Απλως ανοιξα αυτο το ποστ για να δουμε ποση διαφορα υπαρχει στις τιμες (Ελλαδα και Κυπρο) με αφορμη την εισαγωγη του ευρω στην Κυπρο.:grin:

giagligian 03-01-08 22:28

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω μερικούς Κύπριους πολύ καλά, και έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα,όλοι μου λέγανε ότι δεν θα επηρεαστεί η οικονομία σας γιατί η λίρα σας είναι πολύ ισχυρό νόμισμα. Τους έλεγα να μην είναι σίγουροι, γιατί και εμείς περιμέναμε καλυτέρευση αλλά ξέρουμε όλοι που καταλήξαμε. Αυτοί εκεί να επιμένουν.... Τώρα λοιπόν έρχονται και κλαίγονται:D:D:D
Τι φιγούρες βάλανε πάνω στα λεφτά? Μπορείς να μας ενημερώσεις?;)

Tkagem 03-01-08 22:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giagligian (Μήνυμα 225663)

Στα κέρματα λές?Γιατί τα χαρτονομίσματα είναι πανευρωπαϊκώς τα ίδια.

orck 04-01-08 13:54

http://www.ecb.int/bc/euro/coins/html/cy.el.html

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giagligian (Μήνυμα 225663)

Iann_is 09-01-08 11:17

Φίλε Andros
τα γλέντια θα αρχίσουν οταν πάς σε κανενα περίπτερο ή γενικά στα προϊόντα με πολύ χαμηλές τιμές!!
Στην ελλάδα πχ οτι έκανε 100 δρχ πηγε 1€!!!!

Lupo 09-01-08 11:54

Προς το παρόν, ότι έκανε μισή λίρα Κύπρου, τώρα κάνει 1 ευρώ.
Ακριβότερα 12cent του ευρώ, στα περίπτερα.
Κι ακόμα είναι το πρώτο δεκαήμερο.

Έπεται συνέχεια.
Και οι μισθοί δεν είναι και πολύ διαφορετικοί από την Ελλάδα.
Ο βασικός έχει μία διαφορά της τάξεως των 100 ευρώ περίπου.

Andros 09-01-08 20:27

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Lupo (Μήνυμα 226997)
Προς το παρόν, ότι έκανε μισή λίρα Κύπρου, τώρα κάνει 1 ευρώ.
Ακριβότερα 12cent του ευρώ, στα περίπτερα.
Κι ακόμα είναι το πρώτο δεκαήμερο.

Έπεται συνέχεια.
Και οι μισθοί δεν είναι και πολύ διαφορετικοί από την Ελλάδα.
Ο βασικός έχει μία διαφορά της τάξεως των 100 ευρώ περίπου.

Αχ ρε χωρκανε θα ακουμε λιρα.....και θα τρεχουν τα ματια μας. Ολα πηγαν προς τα πανω και ακομα ειμαστε στην αρχη............zw

πλυμμήρας 10-01-08 17:39

Βρε κουμπάροι και εμείς ακούμε δραχμή και τρέχουν ΑΚΟΜΑ τα μάτια μας...
Και υπάρχουν πολλές φορές στη καθημερινότητα να αναγάγουμε ακόμα τα ευρώ σε δραχμές...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:28.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01891 seconds with 10 queries