ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
6 Συνημμένο(α)
Καλημερα,
ειπα να παρουσιασω το καινουριο μου φυτεμενο ενυδρειο... Μετρησεις ΡΗ 7 ΚΗ 7 GH 9 Αμμωνια 0 ΝΟ2 0 NO3 15 CO2 ~ 21 (απο πινακα) Λιτρα 260 Παροχη CO2 ~ 32 φυσ/λεπτο Φωτισμος 2Χ54w T5, 1X38w T8 color + ανακλαστηρες Λιπανση API Leaf Zone + Flourish Iron + Flourish Potassioum Ριζες Μοπανι Χαλικι + Υποστρωμα Dennerle Φιλτρο Ενα εσωτερικο + Eνα εξωτερικο EHEIM pro II 2026 Φυτα Διαφοροι τυποι εχινοδορου X4 Cabomba caroliniana Alternathera reineckii X2 Nesaea spec X2 Cryptocorine X2 Valisneria Americana X3 Anoubia X2 java moss Ψαρια 5 σκαλαρια 1 κοκκινο γκουραμι 1 οττο 1 πλακοστομο 2 καρχαριες (ο ενας φενεται στη φωτο-δεν θυμαμαι ονομα) 2 πορτοκαλι σαν γλυφτες (δεν θυμαμαι ονομα) 2 apple snails Περιμενω σχολια και παρατηρησεις... |
Καλή η προσπαθειά σου φίλε μου,τα φυτά σου φαίνονται σε αρκετά καλή κατάσταση,στο μόνο που έχω ενστάσεις είναι ο συνδιασμός των ψαριών όπως παράδειγμα τα καρχαριάκια που έχεις τα οποία απότι μου φάνηκαν είναι γκάλαχερ αν δεν κάνω λάθος (δεν είχα ποτέ)και τα οποία απότι ξέρω και έχω δεί γίνονται τεράστια.Συνέχισε την προσπάθεια και καλή επιτυχία.
|
Ο καρχαριας ειναι πανγκασιους οχι γκαλαχερ (απο που βγηκε αυτο το ονομα;)
|
Νομίζω ότι και ο Pangasius γίνεται αρκετά μεγάλος γύρω στους 50 πόντους?και πιό πολύ απότι είδα πριν λίγο κατα λάθος ε KLAZ?
|
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...s-06050048.jpg |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board