αναζητηση πλαστικου μεντεσε
μηπως ξερει κανεις που θα βρω πλαστικους μεντεσεδες?ειτε καμια διευθυνση στο ιντερνετ ειτε σε καποια πολη στη βορεια ελλαδα.
ευχαριστω ... |
σε μαγαζια με ειδη αλιειας εχουν:rolleyes:
|
ευχαριστω παρα πολυ.
ελπιζω να βρω |
Μια αλλη πηγη για πλαστικους μεντεσεδες ειναι τα καταστηματα που εχουν ειδη αερομοντελισμου. Υπαρχουν σε αρκετα μεγεθη με ακμη απο 4-5mm μεχρι 20-25mm ισως και μεγαλυτεροι. Δυστυχως δεν εχω διευθυνσεις στη Β.Ελλαδα αλλα υπαρχουν σιγουρα στην περιοχη της Θεσσαλονικης.
Φιλικα Αγγελος |
οσο εψαξα 3 μερες σε θεσνικη,σερρες,καβαλα,ξανθη κ κομοτηνη,εφαγα τον κοσμο,γυρισα ολα τα μαγαζια,δεν βρηκα.
θα δω θεσνικη στην τσιμισκη εχει ενα μαγαζι με μοντελισμο.θα ρωτησω κ εκει. εχω βρει στο ιντερνετ πατωντας στο google ''plastic hinge'' αλλα ειναι ολα στην αμερικη.ελλαδα δεν βρηκα κατι. ευχαριστω για αλλη μια φορα |
δεν βρικες πλαστικο μεντεσε σε μαγαζια με ειδη αλιειας-σκαφων?αδυνατο....
στο πρωτο που θα μπεις που θα εχει εξοπλισμο για σκαφη-ειδη αλιειας θα βρεις σιγουρα χρησιμοποιειται πολυ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο |
1 Συνημμένο(α)
αυτο ψαχνω αλλα τιποτα ακομη.
|
εχω 3 ημιτελη ενυδρεια στα σκαρια κ θα μου χρειαστουν αμεσα.ολο κ καποιος θα εχει δει καπου.
επιμενω ακομη να ψαχνω κ μου κανει εντυπωση που δεν βρισκω.αρχικα τα ειχα δει σε μεγαλα μαρκετ στα stands με τις καραμελες. επειδι ειναι απο πλαστικο κολλαει πολυ καλα στα τζαμια κ ειναι πολυ πρακτικα για κατασκευες,ειδικα για καπακια πλεξ γκλας για μικρα ενυδρειακια. τα μεταλλικα κολλαν μεν,οχι σε πλαστικο,αλλα συνηθως σκουριαζουν. τελευταια προσπαθεια. σας ευχαριστω... |
θα πας και σε μαγαζια που πουλαν πλεξι γκλας αν ερθεις Σαλονικη θα βρεις στην Φραγκων.......
|
τωρα μαλιστα!!!στην φραγκων.γνωριζω.
ευχαριστω παρα πολυ. |
ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PLEXIGLASS. ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board