Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Συνδεση milwaukee sms122 με milwaukee regulator (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19470)

DiscusBoy 14-09-07 18:16

Συνδεση milwaukee sms122 με milwaukee regulator
 
Παιδια καλησπερα.

Σημερα ελαβα το αμερικανικο milwaukee sms 122 controler kai to milwaukee regulator MA957.

Εχω ενα προβλιματακι στο πως να τα βαλω ολα μαζι.
Για το controler καταλαβαινω πως θα θελω ενα μετασχηματιστή 220v σε 120v (που ειναι το ρευμα των αμερικανων).
Το controler εχει και το καλωδιο που στο τελος εχει ενα power socket το οπιο στην πανο μερια εχει βιζμα(θυληκο) για να μπαινει η ηλεκτρομαγνιτικη (regulator MA957) και απο κατο εχει βιζμα(αρσενικο) για να μπαινει σε παροχη ρευματος. Τα λεω σωστα??

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για το βιζμα το αρσενικο τι πρεπει να παρω?? Χρειαζετε να το βαλω στο ρευμα, η παιρνει ρευμα η ηλεκτρομαγνιτικη απο το controler???

Εχω διαβασει ολα τα post για το sms122, αλλα ακομα δεν κατλαβα, και δεν θελω να καψω τιποτα :smt120 :p

Οπιος εχει το κουραγιο να βγαλει και καμια foto απο το δικο του setup θα με βαηθουσε αφανταστα (φιλε pritani, για σενα αυτο :p )

Καλη σας μερα, και καλο Π, Σ, Κ!!!!!
-------------------------
Hello???? :smt052 :p

klaz 14-09-07 18:21

αν δεν κανω λαθος,θα χρειαστεις εναν ανταπτορα θυληκο αμερικανικο σε σουκου,και το αναποδο,δηλαδη ενα αρσενικο σουκου σε θλυκο αμερικανικο για τον κοντρολερ....
(απο κανα 8ευρω??? το καθενα.....αν θυμαμαι καλα...)

DiscusBoy 14-09-07 20:49

3 Συνημμένο(α)
Klaz σε εθχαριστω για την απαντηση.

Αυτο ομος που δεν κατλαβαινω ειναι εαν η ηλεκτροβανα παιρνει ρευμα μονο απο το controler, η πρεπει να βαλω και το σουκο του controler στο ρευμα. το σουκο του controler εχει στην μια πλευρα αρσενικο, και στην αλλη θιλυκο. foto 2 + 3.

Το controler παιρνει ρευμα απο μετασχηματιστή 220v ελληνικου τυπου μιας και θελει 12v. foto 1

klaz 14-09-07 20:52

η ηλεκτρομαγνητικη θα παρει ρευμα απο τον κοντρολλερ(αρα θα χρειαστει αρσενικο αμερικανικο σε θυληκο σουκου...)
κατανοητο..?

DiscusBoy 14-09-07 22:25

Καταλβαινω, αλλα η ηλεκτρομαγνιτικη μου ειναι και αυτη αμερικανικου τιπου, και εχει μπριζα αμερικανικη. αρα απλα την βαζω στην θιλικια του controler??

george 14-09-07 22:35

Ο κοντρόλερ παίρνει ρεύμα από το δίκτυο και βγάζει την εντολή στο πηνίο της ηλεκτροβάνας.

Το αρσενικό (αυτό που στην άλλη άκρη έχει το αποσπώμενο βύσμα που κουμπώνει στον κοντρόλερ) μπαίνει στην πρίζα με μετασχηματιστή.

Το θηλυκό κουμπώνει στην ηλεκτροβάνα.


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:30.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01027 seconds with 10 queries