L15
κωστα γεια χαρα ο φιλος μου μεγαλωσε αρκετα το διαστημα που μας περασε και φαινεται και πολυ πιο "αγκαθωτος":p :p εβγαλα μερικες απο πανω μημως και καταλαβεις αν ειναι αρσενικο η θηλυκο.......:rolleyes:
L 15 |
Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ από αυτήν την φωτό...:( Πρέπει να φαίνεται καλά το σχήμα των αγκαθιών...Δηλαδή η φωτό να είναι πεντακάθαρη...
|
όκ θα προσπαθησω...σε ευχαριστω.....
|
Παράθεση:
7-10-07 αλλες δυο φωτο με το l15 οπου πλεον εχει γινει μια απο τις αδυναμιες ..!!!! |
Πανέμορφος είναι μπράβο!!!:p ;) Κατα 99% είναι αρσενικός απότι βλέπω;)
|
:p :p :p :p ...........σε ευχαριστω κωστα ......αντε να του βρω και καμια "παρεα".....:smt052
|
Έχει το Water inn αυτή τη στιγμή...Πέφτει λίγο μακρυά σου βέβαια...
|
καθολου φιλε μου την αλλη βδομαδα θα κατεβω αθηνα να παρω μηχανη ( παρασκευη) μπορουμε να βρεθουμε και να παμε να την παρουμε...αρκει να μπορεσεις να την παρεις εσυ η να την "κλεισεις" απο εκει που λες ..... να πιουμε και κανα καφε....???
|
Αντε με το καλο να ζευγαρωσεις τις ...ομορφιες σου;)
|
ναι ναι ....ειναι φοβερο ψαρι...και πολυ ντροπαλο.......:p
|
Θα προσπαθήσω να περάσω από εκεί και να στο κλείσω...Να την πάρω δεν μπορώ,δεν έχω ασφαλές μέρος για αυτήν για να την βάλω...
|
κωστη οκ ......κλειστην και θα περασω παρασκευη να την παρω ..... μπορουμε να βρεθουμε εκει να σου δωσω και τα λεφτα αν τυχον και δωσεις για το "κλεισιμο".... τι λες??
|
Αυτά με pm...;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board