Αντοχή νερού
Θα φύγω για 2 εβδομάδες και ενώ όλα τα αλλά τα έχω φροντίσει δεν πρόλαβα να λύσω το θέμα της εξάτμισης του νερού . Αυτό που σκέφτηκα και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας είναι να προετοιμάσω νερό στο δοχείο που πάντα το προετοιμάζω και να το αφήσω να το αλλάξει – προσθέσει ένας φίλος μου .
Η όλη σκέψη έχει ως εξής : Στο δοχείο θα μπει το νερό και το ανάλογο αντιχλωριο , θα αφήσω να δουλεύει μόνιμα μέσα στο δοχείο ένας κυκλοφοριτης που του έχω προσαρμόσει και ένα πρόχειρο φιλτρακι άνθρακα , ακόμα θα βάλω και έναν θερμοστάτη για κάθε περίπτωση . Να προσθέσω ακόμα ότι το δοχείο έχει ελάχιστη εξάτμιση μιας και έχει καπάκι . |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ps. εφόσον το δοχείο είναι πλαστικό ..καλό θα είναι να μην το βλέπει ο ήλιος και γενικά να είναι σε όσο το δυνατόν δροσερότρο μέρος. |
Παράθεση:
Δεν χρειάζεται ο κυκλοφοριτης ή το φιλτρακι άνθρακα ; Διότι έχω την επιλογή να είναι μέσα ένα από τα δυο ( προσθετό είναι το φιλτρακι άνθρακα . Παράθεση:
Τον θερμοστάτη είπα να τον βάλω μήπως και πέσει κάτω από τους 26 μιας και θα είναι σε δωμάτιο αρκετά δροσερό και βέβαιος ο φίλος μου που θα αναλάβει την αλλαγή δεν νομίζω να δώσει και πολύ σημασία στης θερμοκρασίες Παράθεση:
Ευχαριστώ για την απάντηση |
Παράθεση:
αρκεί να έχει αναδεύσει καλά το νερό στην αρχή για να σιγουρευτούμε ότι το αντιχλώριο θα πάει παντού. Παράθεση:
|
Κατανοητός ευχαριστώ και θα τα πούμε με όλους ξανά σε δυο εβδομάδες .
|
Παράθεση:
και πες στον φύλο σου τάισμα κάθε 2 μέρες .. και με φειδώ ... καλύτερα βγάλτου το φαγητό σε μεζούρες ... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board