Καπακι Rio Juwel 400
Αν βαλω αλλο ενα καπακι με +2θηκες για λαμπες στο ενυδρειο μου θα μπορεσω να δωσω αλλα 72βαττ συνολλο 144/400λιτρα ειναι μια χαρα.Θα υπαρχει προβλημα αν τα πλαστικα των 2λαμπων εφαπτονται μεταξυ τους?
|
τσου.1 χαραθα ειναι.
δοκιμασμενο εδω και 1,5 χρονο.... |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Εννοείς να βάλεις αυτό ??
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...J8kBweufYfbH24 το οποίο σου δίνει το έχτρα φωτιστικό + το flap που χρειάζεσαι για να καλύψεις το κενό ανάμεσα στα δύο φωτιστικά + τα στενά πλέον καινούργια flaps για πίσω και μπρός. ή θα κάνεις πατέντα παίρνοντας μόνο το τμήμα με το φωτιστικό ?? http://www.aquaristic.net/shop.php/s...0_%20150%20cm/ Πρόβλημα πάντως με τα πλαστικά που εφάπτονται δεν θα έχεις (επίσης δοκιμασμένο) |
Παιδιά μπορεί να μην έχετε πρόβλημα (ακόμα), αλλά το θέμα είναι λίγο επίφοβο...
Το κάθε πλαστικό είναι ανθεκτικό εως κάποια θερμοκρασία...αν είναι δυο λάμπες κολλητά, τότε η θερμοκρασία από τις λάμπες θα είναι διπλάσια (διπλάσιες θα είναι οι λάμπες)...οπότε θα είναι λιγότερος ο χρόνος αντοχής... Προσωπικά δεν το προτείνω μακροπρόθεσμα... |
Παράθεση:
ειναι πολυ βολικο,και μπορεις να εχεις ελευθερια κινησεων οπου χρειαζεται μεσα στο ενυδρειο...τα καπακια μπαινοβγαινουν πανευκολα,αναλογως την δουλεια που θελεις να κανεις...εχω προσθεσει βεβαια αλλες 2 λαμπες οι οποιες πατανε μπροστα και πισω πανω στις κοντρες του ενυδρειου...... προσοχη φιλe jim,γιατι το σχεδιο που εχεις κανει ειναι εν μερη σωστο,αφου ξεχασες να προσθεσεις τους ανακλαστηρες,μ'αποτελεσμα να γινονται λιγο μεγαλυτερα τα σετ των φωτιστικων σου,ετσι ωστε,αν ειναι φουλ το καπακι με τα 2 σετ(οπως ακριβως το λινκαρε ο φιλος μου ο αντρεας:smt060)εχεις τον ελαχιστο δυνατο χωρο,(αν δεν σηκωσεις το μπροστινο μερος με τα ανεμιστηρακια) για να ταιζεις...... ολα αυτα δοκιμασμενα εδω και περιπου 1-1,5 χρονο.....;) |
Σκεφτομουν το 2ο..Αλλα το 1 δεν το ηξερα και φαινεται πρακτικο.Μα υπαρχει χωρος για ανεμιστηρακια.Και λεει 1fluroscent λαμπα 2Χ36.Πως μια?Αφου λεει 2Χ36?!!Τελικα το 2ο θα μου κανει συνολο λαμπων 4?Μπερδευτηκα!
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και που να τους βαλω τους ανακλαστηρες?Δεν θα χει μεινει καθολου χωρος!Τουλαχιστον αυτο με τις 4λαμπες το ετοιμο καπακι εχει ανακλαστηρες? |
θα βαλεις πλαστικους απο ηλεκτρολογικα ειδη,παμφθηνοι και πρακτικοι....και το καλυτερο.....χωρανε στο ενυδρειο σου....!!!!!
|
Ωραια τα λες!Κλαδεμα πως κανεις?!!Φανταζομαι βγαζεις ολα τα καπακια,ε?
|
οχι.το μπροστινο,και το στενο το μεσαιο βγαζω μονο......μπαμ,μπαμ......ολα γινονται πολυ γρηγορα και πρακτικα....
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board