Parotocinclus jumbo LDA25(pit bull pleco)
Γεια σας
Θα ηθελα να μου πειτε αν σε ενα ενυδρειο 70 λιτρων φυτεμενο , με ενα μονομαχο μπορω να βαλω το συγκεκριμενο ψαρι (Parotocinclus jumbo pit bull pleco LDA25). Επισης θα ηθελα να ξερω αν μπορω να το βρω ευκολα σε pet shop Ευχαριστω |
Mπορεις να βαλεις..
Υπαρχουν κατα καιρους στα μαγαζια αυτα τα ψαρακια.. Ομορφα και μικρα σε μεγεθος.;) |
Πολύ όμορφα ψάρια:smt060.Νομίζω είδα, πριν καμιά βδομάδα, μερικά στην Άβυσσο. Αλλά πάρε τηλέφωνο πρώτα μηπως δεν έχει πλέον:)
|
Και μην ξεχνάμε...τους αρέσει να βρίσκονται σε κοπαδάκι των 6 ατόμων καλύτερα...;) Επίσης τους αρέσουν τα ξύλα και οι λείες πέτρες και προτιμούν άμμο ως υπόστρωμα καθώς θάβονται άμα φοβηθούν...
Πάντως προσωπικά έχω μια επιφύλαξη μήπως τα ενοχλεί ο μονομάχος...Αλλά αν είναι πυκνοφυτεμμένο δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα... |
Παράθεση:
|
ΦΩΤΟ
3 Συνημμένο(α)
Αυτο ειναι το ενυδρειο 60 λιτρα , και ο κατοικος του...
|
Παρα πολυ ωραιο. Αν μετακινησεις λιγο το ξυλο να μην ειναι κεντρο θα δειξει ακομα πιο ωραιο.
|
Ευχαριστω.:p
Επειδη ειδα οτι ο συγκεκριμενος pleco ζει σε ομαδες αν βαλω στα 60 λιτρα 2 ή 3 θα ειναι ενταξει???? |
Mια χαρα θα εισαι..
|
Εγώ θα πρότεινα 5-6 καλύτερα...Τους αρέσει να βρίσκονται σε κάποιο αξιόλογο αριθμό...;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board